60.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Çok sanmıyorum RT vs. açacağımı oynayacağım oyunlar genel anlamda FPS oyunları.

Olmadı ayarları da dusukte oyna. Bu kadar para verdikten sonra RT acilmali, ne varsa acilmali. FPS oyunlarinda dusukte oynamak avantajli olabiliyor tabii, ama RT destekli rekabetci olmayan oyun icin RT acilmali-kartin gucu yetiyorsa.

68K. 65K bütçem var dediniz 3k daha çıkıp 7900XTX bakılabilir.

Ayrıca Dragos PSU için bu sertifikalar verilmişse patlaması mümkün değil eğer dediğiniz gibi patladıysa da gidin dava açın sonucunu söyleyin bizde bilgilenelim.

1700094797365.png

68k. 65k bütçem var dediniz 3K daha çıkıp 7900XTX bakılabilir.

Ayrıca Dragos PSU için bu sertifikalar verilmişse patlaması mümkün değil eğer dediğiniz gibi patladıysa da gidin dava açın sonucunu söyleyin bizde bilgilenelim.

Eki Görüntüle 2017070

Sertifikalara, korumasina gore PSU onerilmemeli. Once icini kopartip, acip incelemek, o icindeki aletlere bakmak lazim, korumasinin ne kadar ise yaradigina ya da yukteki durumlarina falan da bakmak lazim, varsa bir icinin incelemesi @Oreki incelesin, iyiyse ben de o Dragos PSU'yu oneririm yani, marka yerine kendisi onemli PSU'nun.

Son düzenleme:

68K. 65K bütçem var dediniz 3K daha çıkıp 7900XTX bakılabilir.

Eki Görüntüle 2017070

Soğutucu bu kalsa bir de kasayı benim attığım tarzda önerebilir misiniz?

@Prime777 @522140 R7 7800x3D kendi bandının en iyisi midir yoksa daha iyisi var mıdır o fiyata? Intel tarafında vs.

@Prime777 @522140 R7 7800x3D kendi bandının en iyisi midir yoksa daha iyisi var mıdır o fiyata? Intel tarafında vs.
En iyisi hocam.

7900XTX saf güçte 4080 ile yarışıyor dediğim şekilde parçaları toplayabilirsiniz. Dragos psu istemeseniz dahi dediğim şekilde kasayı alabilirsiniz.
Kasanın beyaz versiyonu da bulunuyor.

Oyun icin fazlasina gerek yok. Intel tarafi yeni sokete gecmedikce bu son soket zaten, mantiksiz.

7900XTX saf güçte 4080 ile yarışıyor dediğim şekilde parçaları toplayabilirsiniz. Dragos psu istemeseniz dahi dediğim şekilde kasayı alabilirsiniz.
Kasanın beyaz versiyonu da bulunuyor.
Yurt dışından toplamaya kalkışsak öyle bir sistem ortalama kaç TL'ye gelir bilginiz var mıdır?

Oyun icin fazlasina gerek yok. Intel tarafi yeni sokete gecmedikce bu son soket zaten, mantiksiz.

Teşekkür ederim benim aklımda da hep o işlemci vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı