60.000TL'ye kadar laptop önerisi

Bütçe
Max 60.000TL
Bro tamamen yanlış yönlendiriyosun bilmesek usta sanacağız vallahi. Ben Nitro kullanıyorum. Daha önce de kullandım Acer laptopum vardı. Tamamen F/P bir marka, ses açısından kesinlikle ödün vermeden çalışıyor kütüphanede duymayan kalmıyor. İyi yanları var tabii ki ama F/P ve üst düzey kalitesi yok.

Bilmediğin için ne sandığının önemi yok :D. Hangi Nitro? Yük altında tabii ki hepsi ses çıkaracak. Nitro 16 kullanan kimse günlük işlerde ses çıkardığından şikayetçi olmamış.

ROG aynı fiyat bandında olsaydı kesin alınabilecek bir bilgisayar. Nitro ile ayrı bir yönü yok ama ASUS parformansıyla her zaman öne çıkmıştır. Nito kötü demiyorum 16 serisi çok güzel yapay zeka destekli işlemcisi var. Ama kullanımda değil o var diye alınmaz. Bütçe dostu. Nitro'yu gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Kullanımda değil derken? Ayrıca kaç tane özelliği varken gidip yapay zeka destekli işlemcisinden övmen de komikmiş. Intel'lerde yok diye Intel işlemciler kötü mü yani :D?
 
Bro tamamen yanlış yönlendiriyosun bilmesek usta sanacağız vallahi. Ben Nitro kullanıyorum. Daha önce de kullandım Acer laptopum vardı. Tamamen F/P bir marka, ses açısından kesinlikle ödün vermeden çalışıyor kütüphanede duymayan kalmıyor. İyi yanları var tabii ki ama F/P ve üst düzey kalitesi yok.

Aslında Nitro 16 diğer Nitro serilerinden çok daha az fan sesi çıkarması ile övgü toplamıştı.
 
Bro tamamen yanlış yönlendiriyosun bilmesek usta sanacağız vallahi. Ben Nitro kullanıyorum. Daha önce de kullandım Acer laptopum vardı. Tamamen F/P bir marka, ses açısından kesinlikle ödün vermeden çalışıyor kütüphanede duymayan kalmıyor. İyi yanları var tabii ki ama F/P ve üst düzey kalitesi yok
Nitro 16 kullanıyorum, oyun oynamadığım zaman günlük kullanım modunda bilgisayardan hiç ses gelmiyor. Kütüphanede bilgisayarı performans moduna alıp ultra ayarlarda oyun oynuyorsanız duymayan kalmaması normal.
 
Bende 55 bin tl civarlarına kadar laptop bakıyorum. Bir anlık indirimin de etkisiyle tulpar 20.6.2 aldım 42.600tl fiyata (4060-13700h-32ram-1gb ssd) Henüz 14 gün geçmedi n11 üzerinden aldım şuan kullanıyorum ve 2 gün sonra iade işlemlerini başlatacağım. Ürüne bir zarar vermediğim için problem çıkmaz diye düşünüyorum tecrübesi olan varsa yazarsa iyi olur. Birde faturamı yanlış kişiye kesmişler düzeltme talebi gönderdim şuan işlemde ama bu tamamlanmadan iade başlatmayı düşünüyorum. Konu hakkında bilgisi olan varsa bilmem gereken bir şey varsa söylerse iyi olur.

Bu tulparı iade edince ne alayım diye forumu araştırdım açık konuşayım hiç bir şey anlamadım :D. yabancı youtube incelemelerine de baktım biraz hep asus msi gibi markaları s seviyesine koyuyorlar ama çok pahalılar. Bu tulparda anlık fps düşüşü drop dedikleri şeyden sürekli olmasada ara ara yaşıyorum oynadığım oyun fortnite ve ultra ayarlarda. Fps drop falan yaşamayacağım ve intel işlemcili bir laptop aramaktayım.
Bu aşağıya linkini eklediklerim paylaştığınız sitedekilerden daha ucuz gözüküyor. Bu paylaştığım site problemli mi bu konuda bilmem gereken bir şey var mı ? Bu linkini paylaştığım laptoplardan tavsiye istesem yine nitro 16 tavsiyesi mi verirsiniz ?
( Tulpar hakkında ek not yazacağım kasa kalitesi kötü değil rezalet kasası yok gibi. Dümdüz masaya koyuyorum ve sağ benden taraf havada kalıyor elimle bastırıyorum oraya ve baya mesafe havada. laptopun ekranını öne doğru elimle ittirip bırakıyorum açıklığı değişmeyecek şekilde ve kasanın sağ ve benden doğru havada kalan kısmı da sallanıyor. touchpad tık tık ses yapıyor sadece dokunma ile. Ben şu yıla kadar 2015 model 6700hq 950m li monster abra kullandım bu monster hiç mi hiç geliştirmemiş kendini kafayı yemelik kasa kalitesi.)




 
Son düzenleme:
Bende 55 bin TL civarlarına kadar laptop bakıyorum. Bir anlık indirimin de etkisiyle Tulpar 20.6.2 aldım 42.600TL fiyata (4060-13700H-32RAM-1GB SSD) Henüz 14 gün geçmedi N11 üzerinden aldım şu an kullanıyorum ve 2 gün sonra iade işlemlerini başlatacağım. Ürüne bir zarar vermediğim için problem çıkmaz diye düşünüyorum tecrübesi olan varsa yazarsa iyi olur. Bir de faturamı yanlış kişiye kesmişler düzeltme talebi gönderdim şu an işlemde ama bu tamamlanmadan iade başlatmayı düşünüyorum. Konu hakkında bilgisi olan varsa bilmem gereken bir şey varsa söylerse iyi olur.

Bu Tulpar'ı iade edince ne alayım diye forumu araştırdım açık konuşayım hiçbir şey anlamadım :D. Yabancı YouTube incelemelerine de baktım biraz hep ASUS MSI gibi markaları s seviyesine koyuyorlar ama çok pahalılar. Bu Tulpar'da anlık FPS düşüşü drop dedikleri şeyden sürekli olmasa da ara ara yaşıyorum oynadığım oyun Fortnite ve Ultra ayarlarda. FPS düşmesi falan yaşamayacağım ve Intel işlemcili bir laptop aramaktayım.
Bu aşağıya linkini eklediklerim paylaştığınız sitedekilerden daha ucuz gözüküyor. Bu paylaştığım site problemli mi bu konuda bilmem gereken bir şey var mı? Bu linkini paylaştığım laptoplardan tavsiye istesem yine Nitro 16 tavsiyesi mi verirsiniz?
( Tulpar hakkında ek not yazacağım kasa kalitesi kötü değil rezalet kasası yok gibi. Dümdüz masaya koyuyorum ve sağ benden taraf havada kalıyor elimle bastırıyorum oraya ve bayağı mesafe havada. Laptopun ekranını öne doğru elimle ittirip bırakıyorum açıklığı değişmeyecek şekilde ve kasanın sağ ve benden doğru havada kalan kısmı da sallanıyor. Touchpad tık tık ses yapıyor sadece dokunma ile. Ben şu yıla kadar 2015 model 6700HQ 950Mli Monster Abra kullandım bu Monster hiç mi hiç geliştirmemiş kendini kafayı yemelik kasa kalitesi.)





Öncelikle geçmiş olsun. 15 günü doldurmamaya çalışın, sizi sıkıntıya sokabilirler. Victus bu bütçede alınmaz. Diğerleri de 4060 olduğu için kaybediyor. Bu bütçeye her türlü 4070 Nitro daha iyidir.
 

 

İşlemci ve ekran kartının bir alt modellisi 13 bin TL daha ucuza satılıyor onu almakta mantıklı değil mi? 7840 ve 4060.
 

Geri
Yukarı