60-70 bin TL bilgisayar toplama

Bütçe
60.000-70.000 TL

marmara79

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi sosyaller.

Elimde yaklaşık 60-70 bin civarında bir bütçe var. Bu bütçe içinde bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Sadece kafamda bir fiyat oturması için hazır sistemlere biraz göz attım. Çünkü parçaları tanımadığım için tek başıma bilgisayar toplamak istemiyorum.

Genel olarak hikaye oyunları, strateji oyunları oynuyorum. Oyun dışında amaçlarla da pek fazla kullanacağımı sanmıyorum bilgisayarı. Bilgisayarı aldıktan sonra 2K bir monitör almak da istiyorum, monitör için de önerileriniz varsa açığım.

Bunun dışında elimde şimdilik beni götüren bir dizüstü oyun bilgisayarım var dolayısıyla özellikle şu tarihlerde daha uyguna bu işi kapatabilirsin diyorsanız bu önerilere de açığım.

Şimdiden teşekkür ederim herkese, iyi sosyaller tekrardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplamda 71.768TL

Toplamda 71.768TL
Hocam AMD ekran kartı önermişsiniz RX 9070 XT zaten genelde çok öneriliyor ama NVIDIA kartların DLSS desteğini düşününce özellikle bu bütçelerde NVIDIA kartlar daha tercih edilesi değil midir?

Hocam AMD ekran kartı önermişsiniz RX 9070 XT zaten genelde çok öneriliyor ama NVIDIA kartların DLSS desteğini düşününce özellikle bu bütçelerde NVIDIA kartlar daha tercih edilesi değil midir?

9070XT 5070 Ti ile eş değer bir kart 5070 Ti fiyatları uçtu gitti kısaca NVIDIA alınmaz.

9070XT 5070 Ti ile eş değer bir kart 5070 Ti fiyatları uçtu gitti kısaca NVIDIA alınmaz.
Anlıyorum hocam şimdi fiyat karşılaştırması yaptım neredeyse 10 bin TL civarında fark var arada dediğiniz gibi. Peki NVIDIA kartların fiyatları neden bu kadar arttı acaba? Orta vadede bilgisayarı almaya kendimi hazırlayabilirim, örneğin 6-9 ay içerisinde bu fiyatlar normale dönebilir mi yoksa 9070 XT kartıyla şimdiden bir sistem toplanabilir mi?

Hocam Efe bey güzel parçalar önermiş. Ancak kullanıcı sizsiniz. Tavsiyeler önemlidir ama sonuçta gönlünüzden geçeni alın.

Anlıyorum hocam şimdi fiyat karşılaştırması yaptım neredeyse 10 bin TL civarında fark var arada dediğiniz gibi. Peki NVIDIA kartların fiyatları neden bu kadar arttı acaba? Orta vadede bilgisayarı almaya kendimi hazırlayabilirim, örneğin 6-9 ay içerisinde bu fiyatlar normale dönebilir mi yoksa 9070 XT kartıyla şimdiden bir sistem toplanabilir mi?

Fiyatların asla düşeceğini sanmıyorum NVIDIA her zaman pahalıydı zaten. Eğer şu an bütçen varsa ben direkt alır geçerdim.

Fiyatların asla düşeceğini sanmıyorum NVIDIA her zaman pahalıydı zaten. Eğer şu an bütçen varsa ben direkt alır geçerdim.

Katılıyorum. Benim yaşım 30'u geçti, Türkiye'de fiyatı artan ürünün bir daha indiğine şahit olmadım. Salı günü sistem almayı düşünüyordum, üstüne düşüneyim dedim %15-20 civarı arttı fiyatlar. İkinci ele yöneldim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı