60-70 bin TL hazır sistem önerisi

MrShizum

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 60-70k bütçeye sistem almak istiyorum. PC'den anliyorum ama yine de sizden fikir almak istedim. Monitör olarak 280Hz 2K monitör alacağım kasa olarak da 4070 Super EVO'lu sistemler var. Bu sistemlerde hangi parçaları değiştirsem iyi olur gibisinden veya bunu al dediğiniz var ise fikirlere açığım teşekkürler.

:D Dostum ben Galax falan kullanmak istemiyorum guvenilir gelmiyor konudan sogudugun icin uzgunum 🤗
Estağfurullah, üzmeyin kendinizi. Ama bazı kalıpların dışına çıkın teknolojik ürünlerde. Galax dediğiniz veya bir palit dediğimiz marka çok köklü ve sağlam markalar Türkiyede reklam olayları fazla olmayan markalar bu yüzden msi asus gibi ürünler daha çok biliniyor haliyle daha güvenli izlenimi veriyor. Oysa asusunda onlarca kronik sorunlu ürünleri mevcut. En azından sistem olarak fikir edinmeniz açısından attığım ürünleri göz önünde bulundurursunuz, ekran kartı seçeneklerinde gamegaraj da asus ta var diye biliyorum o seçeneklere de bakarsınız.

Anakart:

Ram:

İşlemci:

(2k çözünürlükte kullanacağınız için, bu işlemci önerdiğim ekran kartlarını kullanılmasında bir sorun çıkarmaz ama 1080P'de darboğaz olabilir biraz.)
Ekran kartı:

(2k çözünürlükte kullanacağınız için minmum 16GB Vram'li bir ekran kartı olması gerekli. Rtx 4080 ve 4080S arasında fiyat farkı neredeyse hiç olmadığı için Rtx 4080S tercih etmek daha mantıklı.)

2. Alternatif:

Prime üyelerine özel 36.000₺ fiyatı var. Asus marka ekran kartı istiyorsunuz herhalde. Galax markası köklü bir firmadır, güvenilirdir aslında. Verdiği performanslar aynı zaten, soğutma performansı değişiyor markaya göre sadece ve Galax markasında ısınma sorunuyla karşılaşılan bir olumsuz geri dönüş göremedim ben, varsa da bilmiyorum açıkcası. Siz bilirsiniz yine de.

Ssd:

Daha kaliteli bir model isterseniz:

Psu:

Kasa:

Soğutucu:

(Soğutucu olarak bu model çok fazlasıyla yeterli olur. İşlemci yükseltmesi yapmak istediğinizde, bu soğutucuyu, 7800X3D ile de çok rahat kullanabilirsiniz.)

2.Alternatifi katmadan, Rtx 4080S ekran kartını tercih ederseniz, sistemin toplam fiyatı 64.000₺ oluyor. Eğer 4070Ti Super'i tercih ederseniz eğer 58.000₺ oluyor. Eklemek veya değiştirmek istediğiniz bir şey olursa belirtin, yardımcı olmaya çalışalım.

Estağfurullah, üzmeyin kendinizi. Ama bazı kalıpların dışına çıkın teknolojik ürünlerde. Galax dediğiniz veya bir palit dediğimiz marka çok köklü ve sağlam markalar Türkiyede reklam olayları fazla olmayan markalar bu yüzden msi asus gibi ürünler daha çok biliniyor haliyle daha güvenli izlenimi veriyor. Oysa asusunda onlarca kronik sorunlu ürünleri mevcut. En azından sistem olarak fikir edinmeniz açısından attığım ürünleri göz önünde bulundurursunuz, ekran kartı seçeneklerinde gamegaraj da asus ta var diye biliyorum o seçeneklere de bakarsınız.
Guvenilir olabilir bilmiyorum ama hem goruntusunu sevmiyorum sade ve hoş iyi
Anakart:

Ram:

İşlemci:

(2k çözünürlükte kullanacağınız için, bu işlemci önerdiğim ekran kartlarını kullanılmasında bir sorun çıkarmaz ama 1080P'de darboğaz olabilir biraz.)
Ekran kartı:

(2k çözünürlükte kullanacağınız için minmum 16GB Vram'li bir ekran kartı olması gerekli. Rtx 4080 ve 4080S arasında fiyat farkı neredeyse hiç olmadığı için Rtx 4080S tercih etmek daha mantıklı.)

2. Alternatif:

Prime üyelerine özel 36.000₺ fiyatı var. Asus marka ekran kartı istiyorsunuz herhalde. Galax markası köklü bir firmadır, güvenilirdir aslında. Verdiği performanslar aynı zaten, soğutma performansı değişiyor markaya göre sadece ve Galax markasında ısınma sorunuyla karşılaşılan bir olumsuz geri dönüş göremedim ben, varsa da bilmiyorum açıkcası. Siz bilirsiniz yine de.

Ssd:

Daha kaliteli bir model isterseniz:

Psu:

Kasa:

Soğutucu:

(Soğutucu olarak bu model çok fazlasıyla yeterli olur. İşlemci yükseltmesi yapmak istediğinizde, bu soğutucuyu, 7800X3D ile de çok rahat kullanabilirsiniz.)

2.Alternatifi katmadan, Rtx 4080S ekran kartını tercih ederseniz, sistemin toplam fiyatı 64.000₺ oluyor. Eğer 4070Ti Super'i tercih ederseniz eğer 58.000₺ oluyor. Eklemek veya değiştirmek istediğiniz bir şey olursa belirtin, yardımcı olmaya çalışalım.
4070ti önerini alabilirim teşekkür eline saglik.

@MrShizum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam birebir aynı olmasa, ekran kartlarını karşılaştırma adına, buradan iki kartın oyun performansına bakabilirsiniz. 6k fiyat farkına kesinlikle değecek bir model açıkcası. Bütçe yetiyorken Rtx 4080S tercih edilmeli bence, bir kere almışken iyisi olsun. Önerdiğim iki ekran kartında da RGB fanlar yoktur aslında, ikiside sade zaten. Tercihinize saygı duyuyorum tabii ki, siz bilirsiniz yine de. Hayırlı olsun şimdiden.

Unutmadan, Rtx 4070Ti Super önerisi yaptım ben. Kesinlikle Rtx 4070 Ti almayın, 12 GB VRAM yakın bir süre içinde, 2K ve üstü çözünürlükte yeterli olmayabilir. Minimum 16GB VRAM'li ekran kartı tercih etmeye çalışın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı