Blackned
Hectopat
aynen hocam üst tarafa takılı şekildeHocam sıvı soğutucu üst tarafa mı takılı geldi?
aynen hocam üst tarafa takılı şekildeHocam sıvı soğutucu üst tarafa mı takılı geldi?
Hocam bios aharlarını yapın bide işlemci ekran kartı test yapın bios ayarlarını yapmassanız tam performans almassınız.Hocam şimdi geldi bakacağım başka bakmam kontrol etmem gereken ayarlar var mı?
Bakarım hocam başka bakmam gereken bir ayar var mı?
Hocam rop değerine baktım 96 gözüküyor standart değerde bu şekildeymiş. Yani sorun yok.Hocam geldiğinde ekran kartınızın ROP feğerine bakın 5090 5080 5070 TI gibi modellerde bazen ROP sayısı düşük geliyor.
Hayırlı olsun hocam.Hocam rop değerine baktım 96 gözüküyor standart değerde bu şekildeymiş. Yani sorun yok.
Sağ olun hocam. 3D testi yapacağım fakat paralı gözüküyor ücretsiz yapabileceğim test uygulaması var mı ?Hayırlı olsun hocam.
Valla bilmiyorum hocamda funmark testi var yapabilirsiniz.Sağ olun hocam. 3D testi yapacağım fakat paralı gözüküyor ücretsiz yapabileceğim test uygulaması var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.