60-70 bin TL sistem önerisi

ben olsam 9600X tercih ederdim.
Muhtemelen ben de öyle yapacağım. Onun haricinde yükseltmelerde önerdiğin başka bir şey var mı hocam ?

Soğutucu olarak bunu seçmiştim daha iyi dediğin fiyat farkı çok olmadan önerdiğin bir soğutucu var mıydı ?
1756207757363.png

Son düzenleme:
Hocam @Michael Smith , neyde karar kıldınız? Ben de sizinle aynı durumdayım bütçem maksimum 70k ve 5070 Ti'lı bir sistem istiyorum.

Bu sistemde üzerinde yükseltmeler yapmayı düşündüm fakat soğutucu ve RAM'leri hakkında iyi yorumlar almadığım için biraz içime sinmedi.
Hocam uzun bir süredir ortalıkta yoktum, şimdi yeniden bakmaya başladım. Aradan epey zaman geçmiş olmasına rağmen ne fiyatlarda ciddi bir değişiklik var ne de RTX 5070 Super çıkmış. Bilemiyorum, artık bir şey alma zamanı geldi gibi hissediyorum. Bakalım, hayırlısı.

Hocam uzun bir süredir ortalıkta yoktum, şimdi yeniden bakmaya başladım. Aradan epey zaman geçmiş olmasına rağmen ne fiyatlarda ciddi bir değişiklik var ne de RTX 5070 Super çıkmış. Bilemiyorum, artık bir şey alma zamanı geldi gibi hissediyorum. Bakalım, hayırlısı.

Hocam bu sistemi satın aldım dün benim için en iyi seçenek bu oldu.

1756342454744.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı