Blackned Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 68 1 Eylül 2025 #71 Literarycrawl dedi: Hocam sıvı soğutucu üst tarafa mı takılı geldi? Genişletmek için tıkla... aynen hocam üst tarafa takılı şekilde
Literarycrawl dedi: Hocam sıvı soğutucu üst tarafa mı takılı geldi? Genişletmek için tıkla... aynen hocam üst tarafa takılı şekilde
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #72 Blackned dedi: Hocam şimdi geldi bakacağım başka bakmam kontrol etmem gereken ayarlar var mı? Bakarım hocam başka bakmam gereken bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bios aharlarını yapın bide işlemci ekran kartı test yapın bios ayarlarını yapmassanız tam performans almassınız.
Blackned dedi: Hocam şimdi geldi bakacağım başka bakmam kontrol etmem gereken ayarlar var mı? Bakarım hocam başka bakmam gereken bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bios aharlarını yapın bide işlemci ekran kartı test yapın bios ayarlarını yapmassanız tam performans almassınız.
Blackned Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 68 2 Eylül 2025 #73 missy5566 dedi: Hocam geldiğinde ekran kartınızın ROP feğerine bakın 5090 5080 5070 TI gibi modellerde bazen ROP sayısı düşük geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam rop değerine baktım 96 gözüküyor standart değerde bu şekildeymiş. Yani sorun yok.
missy5566 dedi: Hocam geldiğinde ekran kartınızın ROP feğerine bakın 5090 5080 5070 TI gibi modellerde bazen ROP sayısı düşük geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam rop değerine baktım 96 gözüküyor standart değerde bu şekildeymiş. Yani sorun yok.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #74 Blackned dedi: Hocam rop değerine baktım 96 gözüküyor standart değerde bu şekildeymiş. Yani sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Blackned dedi: Hocam rop değerine baktım 96 gözüküyor standart değerde bu şekildeymiş. Yani sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Blackned Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 68 2 Eylül 2025 #75 missy5566 dedi: Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. 3D testi yapacağım fakat paralı gözüküyor ücretsiz yapabileceğim test uygulaması var mı ?
missy5566 dedi: Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. 3D testi yapacağım fakat paralı gözüküyor ücretsiz yapabileceğim test uygulaması var mı ?
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #76 Blackned dedi: Sağ olun hocam. 3D testi yapacağım fakat paralı gözüküyor ücretsiz yapabileceğim test uygulaması var mı ? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum hocamda funmark testi var yapabilirsiniz.
Blackned dedi: Sağ olun hocam. 3D testi yapacağım fakat paralı gözüküyor ücretsiz yapabileceğim test uygulaması var mı ? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum hocamda funmark testi var yapabilirsiniz.