60-70 Bin TL sistem toplama

Haklı olabilirsiniz çünkü bende baktım kasayı boş PSU ilee alıp PSU ek almak mantuklı aynı paraya denk geliyor.

PSU'da bunu buldum ama daha iyi seçeneklere de açığım:

MSI MAG pano M100R çok hoş ve önerilen bir kasa. Ancak kasa bütçenizi anlamadım ilk başta 6500'e PSU+kasaydı şimdi kasa 4 bin PSU 6 bin 10 bin oluyor.

MSI MAG pano M100R çok hoş ve önerilen bir kasa. Ancak kasa bütçenizi anlamadım ilk başta 6500'e PSU+kasaydı şimdi kasa 4 bin PSU 6 bin 10 bin oluyor.

Şöyle forum dışında da birkaç kişiyle konuşmuştum PSU dahil 6-7 arası verebilirken sıkıntı çıkartmaması açısında biraz daha fiyat artırıp bütçeyi bu açıda zorlamak mantıklı geldi çünkü ekran kartını yakmak ya da PC'ye PSU kaynaklı bir sorun yaşamak istemem bir de attım PSU'nun 750 watt olanı 4500TL yeterli olursa aslında ki yeterli olur diye düşünüyorum onu da alabilirim.

Su ikisini alin, arkaniza bakmayin.

Akvaryum kasa daha hoş bence.

PSU güzel hocam ama kasayı beğenemedim bu attığım MSI pano kasa çok beğendim aslında ve kasayı beyaz istiyorum anakart uyumlu mu MSI pano ile bir bakabilir misiniz?

Şöyle forum dışında da birkaç kişiyle konuşmuştum PSU dahil 6-7 arası verebilirken sıkıntı çıkartmaması açısında biraz daha fiyat artırıp bütçeyi bu açıda zorlamak mantıklı geldi çünkü ekran kartını yakmak ya da PC'ye PSU kaynaklı bir sorun yaşamak istemem bir de attım PSU'nun 750 watt olanı 4500TL yeterli olursa aslında ki yeterli olur diye düşünüyorum onu da alabilirim.

750W yeterli olacaktır kesinlikle tercih edebilirsiniz MSI MAG ikilisini.

PSU güzel hocam ama kasayı beğenemedim bu attığım MSI pano kasa çok beğendim aslında ve kasayı beyaz istiyorum anakart uyumlu mu MSI pano ile bir bakabilir misiniz?

Klasikleşen bir anakarta sahip MSI pano kasası MSI B650M project Zero.

Anladım anakart Micro ATX diyor kasa için benim attıklarım ile uyumlu mu acaba?

Uyumlu olur. Sorun olacağını sanmıyorum.

Klasikleşen bir anakarta sahip MSI pano kasası MSI B650M project Zero.

Uyumlu olur. Sorun olacağını sanmıyorum.

Teşekkürler anakartı fiyat yükseltmek istemiyorum çok üstlerde şeyi sormuştum anakartın Wi-Fi ile gelmesi sanırım fiayt artırıyormuş bende Wi-Fi olmayan ama bu iki dediğim anakarttan daha iyi olan ve fiyatı yakın olan varsa o konuda öneriye açığım tekrardan teşekkürler.

Pcpartpicker'dan son olarak kararlastirdiginiz parcalari tek tek ekleyin, bir uyumsuzluk sorunu varsa yazar muhtemelen. Alacaginiz anakart ATX degilse kasayla uyumsuz olmaz. Gpu uzunlugu ve cpu yuksekligine bakin, kasanin spesifikasyonlarina uyuyorsa sorun yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı