60 - 70 bin TL'ye oyun için laptop önerisi

Modeli incelemedi hocam da şarj dışında diğer etkenlere bakın diyorum yani şarjlar hepsinde çok kötü zaten. Eğer üniversiteye falan gitmeyecekseniz de kasa dizmenizi öneririm çünkü her oyuncu laptopunda belli başlı sorunlar çıkabiliyor insanı sinir eden çok stabiil değiller. Üniversiteye gideceğim diyosanız ya da sürekli seyahat etmem gereken işim var diyosanız tabii direkt laptop alın.

Yüksek ihtimalle şehir dışına bir üniversiteye gideceğim evet o yüzden mecbur laptop ama şarj konusundada sürekli şarja takmak zorunda kalmak ya da şarjda oynamak laptop a zarar vermez mi?

Anladım, kulaklık ya da mouse önerin var mı dostum. 1000-2000 arası fiyatlara.
bu fiyatlara kesinlikle bu mouseyi öneririm hem türk malı destek olursun hem de türk malı diye muadillerine göre çok daha ucuz bu fiyatlarda daha iyisi yok diye biliyorum araştırmıştım. 5 ay önce aldım aylardır kullanıyorum çok memnunum. Kulaklık önerim yok kulaklık kullanmıyorum kullanıcaksam da müzik için aldığım samsung buds fe kablosuz kulaklığı kullanıyorum ama oyun için tabii ki de önermem gecikmeli baya oyun için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı