60-80 bin TL'ye sistem toplama tavsiyesi

Raijintek daha mantıklı olur.
sağol hocam

Anakarta Gigabyte B650M S2H kullanmam sorun olur mu GPU, CPU ve RAM açısından? Anakart kaldırır mı düzgün çalışır mı parçalar? Extra Wi-Fi gibi durumlar gerekli değil şimdi. Diğerlerinden farklarda gözüme çarpan bir özellik te VRM özelliği. Fark eder mi çok yani illa gerekli mi çok olması overclock gibi işlemler yapmadığım sürece?

Son düzenleme:
sağol hocam

Anakarta Gigabyte B650M S2H kullanmam sorun olur mu GPU, CPU ve RAM açısından? Anakart kaldırır mı düzgün çalışır mı parçalar? Extra Wi-Fi gibi durumlar gerekli değil şimdi. Diğerlerinden farklarda gözüme çarpan bir özellik te VRM özelliği. Fark eder mi çok yani illa gerekli mi çok olması overclock gibi işlemler yapmadığım sürece?
MSI B650 Gaming Plus alın.

MSI B650 Gaming Plus alın.

Aslında son adımlardayım sistemi almaya. Son halinde bütçem 73K da.

Raijintek PONOS Ultra MS4 White 850W 80+ Gold
AMD Ryzen 7 9700X
Patriot 32 GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000MHz
DeepCool LS720 SE 360mm
Palit Gamingpro GeForce RTX 5070 Ti

Ve Gigabyte B650M

Yazdım. Ama anakart mevzunda sıkıntı sanırım. 3 taksitli fiyattan hesapladım hepsini. Anakart 4K da. Bu durumu çözebilir miyiz düzenlemelerle yoksa bu şekilde GPU ve CPU tam performans çalışır mı? Ek özellikler dursun şimdi. Ortalama 6 ay sonra daha iyi anakart alıp değiştireceğim.

CPU'da bir sorun olmaz da, GPU PCIe desteği yüzünden çok ufak bir performans kaybı yaşayacak zaten. Eğer 6 ay sonra değişecekseniz değiştiğiniz zaman x870 serisi güzel bir anakart alırsınız.

Ama tekrar söylüyorum. Bütçenize MSI B650 Gaming Plus sığıyorken alın.

Son düzenleme:
CPU'da bir sorun olmaz da, GPU PCI-e desteği yüzünden çok ufak bir performans kaybı yaşayacak zaten. Eğer 6 ay sonra değişecekseniz değiştiğiniz zaman X870 serisi güzel bir anakart alırsınız.

Bütçeyi değiştirmek zorunda kaldım maalesef o yüzden anakartı uydurmaya çalışıyorum.( 73,74 e çekmek zorunda kaldım.

CPU'da bir sorun olmaz da, GPU PCI-e desteği yüzünden çok ufak bir performans kaybı yaşayacak zaten. Eğer 6 ay sonra değişecekseniz değiştiğiniz zaman X870 serisi güzel bir anakart alırsınız.

O yüzden B650M'lerden 3-5 civarı en iyi hangisi olursa önerine açığım. Colorful'u gördüm ama bilmediğim markaya bırakmak istemiyorum anakartı. Yanlış mıyım?

Bütçeyi değiştirmek zorunda kaldım maalesef o yüzden anakartı uydurmaya çalışıyorum.( 73,74 e çekmek zorunda kaldım.

O yüzden B650M'lerden 3-5 civarı en iyi hangisi olursa önerine açığım. Colorful'u gördüm ama bilmediğim markaya bırakmak istemiyorum anakartı. Yanlış mıyım?
Asus b650m r yapın. Anakart yükseltene kadar başınız ağrıtmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı