60 bin TL bütçe ile sistem toplama önerisi

Bütçe
60000

Jacksonn Storm

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar haziran gibi bir sistem toplamak istiyorum. ASUS OC 4070 veya 5070 düşündüm uğur böcekli sitede fiyatları çok yakın. İşlemci olarak Ryzen 7 7800x3D olabilir. Ama hangi markadan ekran kartı alacağımı bir türlü seçemedim. Rastgele bir forum sayfasında okuyorum yok o iyi soğutmuyor, yok onunla drop yersin, yok bu fiyata o alınmaz falan aklım çok karışık. Okudukça daha çok karışıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Hazır sistem de önerebilirsiniz.

Arkadaşlar haziran gibi bir sistem toplamak istiyorum. ASUS OC 4070 veya 5070 düşündüm uğur böcekli sitede fiyatları çok yakın. İşlemci olarak Ryzen 7 7800x3D olabilir. Ama hangi markadan ekran kartı alacağımı bir türlü seçemedim. Rastgele bir forum sayfasında okuyorum yok o iyi soğutmuyor, yok onunla drop yersin, yok bu fiyata o alınmaz falan aklım çok karışık. Okudukça daha çok karışıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Hazır sistem de önerebilirsiniz.
Rx 9070 olmaz mı?

RX 9070 olarak aratıyorum bir kısım diyor çok güzel diğer bir kısım 5070 varken alınmaz. Parça önerisi olarak değil sistem önerebilir misiniz? Ne AMD ne de Intel fanboylarına cevap veremeyeceğim.
Amacımız fanboyluk değil hocam sistem önermek. Nvidia istiyorsanız tamamdır sadece soru sordum.

Hocam sitemim size değil size de fanboy demedim yanlış anlattiysam kusura bakma. Tabii ki RX de düşünebilirim kızdığım konu forumlardaki bilgi kirliliği.
Hocam rx 9070 hazır sistemler rtx 5070 lere nazaran daha ucuz diğer bileşenler için daha iyi bir fırsat. Aralarında çok bir performans farkı yok oyunlarda fakat render olsun mfg olsun onlar size lazımsa rtx 5070 li sistemde çıkar bütçenize.

Hocam RX 9070 hazır sistemler RTX 5070'lere nazaran daha ucuz diğer bileşenler için daha iyi bir fırsat. Aralarında çok bir performans farkı yok oyunlarda fakat render olsun MFG olsun onlar size lazımsa RTX 5070'li sistemde çıkar bütçenize.

Sadece oyun için kullanacağım. Önerebileceğiniz 9070 hazır sistem var mı hocam?

Buda 9070 li. Anakart asrock b650 ram corsair cl 28 6000 mhz. Ssd kingston 6000 4000.

Hocam buda 5070. İşlemci 5 7600x anakart msi b650mp ram kingston 2x16 cl 30 6000 mhz. SSD yi bilmiyorum soğutucu olarakda kendiniz monte edebilirseniz bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı