60 bin TL monitör dahil sistem toplama

Az önce başka bir konuda hocamıza önermiştim, düşünebilirsiniz. 52k yapıyor.

CPU: 7500f
GPU: 9070
Anakart: b650m r
Ram: Patriot viper venom 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Kioxia Exceria G2
İşlemci soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Kasa+PSU: FSP CMT595AL 750W

Monitör: Samsung 27" Odyssey G5 1ms 165hz Qhd Freesync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (2k monitör hiç kullanmadım, o yüzden 2k çözünürlükteki monitörlere çok aşina değilim araştırmadım da hiç açıkçası. Bu monitör dikkatimi çekti düşünebilirsiniz.)

@bdxmrz hocam monitör öneriniz var mı?

Az önce başka bir konuda hocamıza önermiştim, düşünebilirsiniz. 52K yapıyor.

CPU: 7500F
GPU: 9070
Anakart: B650M r
RAM: Patriot Viper Venom 2x16 32 GB 6000MHz CL30
SSD: Kioxia Exceria G2
İşlemci soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Kasa+PSU: FSP CMT595AL 750W

Monitör: Samsung 27" Odyssey G5 1ms 165hz Qhd Freesync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (2K monitör hiç kullanmadım, o yüzden 2K çözünürlükteki monitörlere çok aşina değilim araştırmadım da hiç açıkçası. Bu monitör dikkatimi çekti düşünebilirsiniz.)

Eğer öğrenciyse Samsung'un sitesinden G65B alabilir, en iyisi o olur.

Az önce başka bir konuda hocamıza önermiştim, düşünebilirsiniz. 52K yapıyor.

CPU: 7500F.
GPU: 9070.
Anakart: B650M r
RAM: Patriot Viper Venom 2x16 32 GB 6000MHz CL30.
SSD: Kioxia Exceria G2.
İşlemci soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE.
Kasa+PSU: FSP CMT595al 750W.

Monitör: Samsung 27" Odyssey G5 1ms 165hz Qhd Freesync Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (2K monitör hiç kullanmadım, o yüzden 2K çözünürlükteki monitörlere çok aşina değilim araştırmadım da hiç açıkçası. Bu monitör dikkatimi çekti düşünebilirsiniz.)

Hocam bana göre biraz şifreli yazmışsınız o kadar hakim değilim bilgisayar işlerine :D markaları ayrıntılı yazabilme şansınız var mıdır?

Hocam Samsung'un o monitörüne hakimim, Akakçe'den baktığımda 10k gözüküyor. Samsung sitesinden alınca kampanya mı oluyor öğrenciye? Onu bilmiyordum ona göre öğreneyim önerilerde işime yarar 😅.

Evet, çok fazla indirim yapıyorlar.
Yaklaşık 8K civarına geliyor.

Ancak öğrenci olduğunu kanıtlaman lazım diye biliyorum, E-devlet üzerinden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı