Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem alınır mı?
Eki Görüntüle 1879624
Güzel sistem.Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem alınır mı?
Eki Görüntüle 1879624
Hangi site hocam bu?Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem alınır mı?
Eki Görüntüle 1879624
QP gibi duruyor arayüzü ve fontu.Hangi site hocam bu?
Evet QP sitesi. QP MSI Eko Sistem 3X AMD Oyun Bilgisayarı hazır sisteminde birkaç değişiklik yaptım. Pny olan ekran kartı daha çok öneriliyordu aslında da onu kullandırmıyorlarmış. Bütün sistem Msi olunca indirim oluyormuş.Hangi site hocam bu?
Bence teker teker 4080 toplayın çok daha uzun ömürlü ve güçlü bir kart.Evet QP sitesi. QP MSI Eko Sistem 3X AMD Oyun Bilgisayarı hazır sisteminde birkaç değişiklik yaptım. Pny olan ekran kartı daha çok öneriliyordu aslında da onu kullandırmıyorlarmış. Bütün sistem Msi olunca indirim oluyormuş.
Şöyle bir sistemi kendim topladım hocam sizce nasıl olmuş;Bence teker teker 4080 toplayın çok daha uzun ömürlü ve güçlü bir kart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.