60 FPS ile Valorant oynanır mı?

Valorant'ta yaklaşık 50-60 FPS alıyorum ve azami FPS oranını 60 FPS yaptım pek alışamadım. 60Hz'lik monitörle oynuyorum ve yoğun sahnelerde bazen kasma oluyor. 60 FPS bana çok da mantıklı gelmedi fakat akıcı bir oyun bu FPS oranıyla yaşanır mı sormak istedim.
Hocam oynarsınız fakat çok zevk vermez.

Hocam oynarsınız fakat çok zevk vermez.

Hocam FPS oranı ile zevk arasında bir bağlantı kuramadım. Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz.

Vallahi hocam, ben senin yerinde olsam oynayamam oyunu. Yine sen bilirsin tabii, keyif alıyorsan 45-60 arası da oynanır. Ben eski PC'de ortalama 50 FPS alıyordum ve oynanmıyordu.

Hocam 60 FPS'ten fazla alıyorum zaten Max 100-110 FPS görüyorum fakat 60Hz'lik monitörle oynadığım için konu açtım. V-Sync ile birlikte oynanmalı mı oynamamalı mı karar veremedim.

Kasa ise işlemcine yapacağın ufak bir upgrade ile 100 FPS'lerde oynarsın kasa özelliklerini yazar mısın?

Hocam FPS oranı ile zevk arasında bir bağlantı kuramadım. Lütfen yanlış bilgi vermeyiniz.

Hocam 60 FPS'ten fazla alıyorum zaten Max 100-110 FPS görüyorum fakat 60Hz'lik monitörle oynadığım için konu açtım. V-Sync ile birlikte oynanmalı mı oynamamalı mı karar veremedim.

Eğer sık sık 60 FPS'in altına düşüyor ise açmalısın V-Sync'i fakat 60 70 seviyelerinden düşmüyorsa gerek yok.

Valorant'ta yaklaşık 50-60 FPS alıyorum ve azami FPS oranını 60 FPS yaptım pek alışamadım. 60Hz'lik monitörle oynuyorum ve yoğun sahnelerde bazen kasma oluyor. 60 FPS bana çok da mantıklı gelmedi fakat akıcı bir oyun bu FPS oranıyla yaşanır mı sormak istedim.

Oynanır neden oynanmasın ama 500 FPS'lerde falan oynamak istiyorsan RTX 3050 ve işlemciyide R5 5600G yaparsan 13 bin TL fiyatları yanlış hatırlamıyorsam öyle bir para yapıyor ikisi ama 60 FPS'de oynanır hani çok bir sorun teşkil etmez bence ama oyunu 1920x1080 yerine daha düşük yani bir tık düiük çözünürlükte oynarsanız FPS 70-75 arasında çıkar.

Hocam normalde 100-110 alıyorsan ve 60Hz'de oynuyorsan, buna rağmen yine de sabit 60 FPS alamıyorsan V-Sync açmanı öneririm.

Hocam normalde 100-110 alıyorsan ve 60Hz'de oynuyorsan, buna rağmen yine de sabit 60 FPS alamıyorsan V-Sync açmanı öneririm.

100 FPS sabit alabiliyor ise V-Sync açmak saçmadır çünkü FPS arttıkça akıcılık artar 60 Hertz yine 60FPS gösterir ama 100 FPS alırsan 60a göre daha akıcı gözükür ekranın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı