K kaanv17 Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 4 4 Nisan 2020 #1 Oyunlarda nedense 60 FPS'i geçemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2020
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.232 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #2 Bu bütün oyunlarda mı yoksa belirli oyunlarda mı? Belirli oyunlarda oluyorsa oyunun ayarlarında frame limit diye bir seçenek varsa oradan ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu bütün oyunlarda mı yoksa belirli oyunlarda mı? Belirli oyunlarda oluyorsa oyunun ayarlarında frame limit diye bir seçenek varsa oradan ayarlayabilirsiniz.
KS KS K kaanv17 Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 4 4 Nisan 2020 #3 Sadece CS:GO'da yüksek FPS alabiliyorum ama nedense diğer oyunların hepsinde 60 FPS'i geçmiyor nedenini bulamadım. Artı 0 Eksi
Sadece CS:GO'da yüksek FPS alabiliyorum ama nedense diğer oyunların hepsinde 60 FPS'i geçmiyor nedenini bulamadım.