Titanfall 60 FPS'de Akıcılık Sorunu

Az önce buna benzer eski bir konuyu okumuştum ve orada bir kişi geçince düzeldi yazmış. Tabi kesin değil ama hem Vsync kapalı hemde sürücüler güncelse denemen gerek diye düşünüyorum.

Sıcaklıklar normal. ASC'de bakıyorum 60 derece civarı hepsi. Onu da geçtim, ilk açtığım zaman gene aynı durum var. Sıcaklık olmadan yani. Birde ısınma derdi olmaz. 10 tane fan var toplam ekran kartında zaten 3 tane var. CPU özel soğutucu var kasada 5 tane var :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Emirhan aynen oyunu açtığın itibaren gene aynı FPS. Benim derdim ekran kartı performansı vermiyor kullanımı %50 %60 %70. Bu 3'ü arasında seyrediyor. Sebebi ne? Power yetersiz mi acaba? 5 tane fan var. Bide CPU soğutucu var. Fanlı büyük bir şey sebebi. Ne olabilir ki? Recep abi anlar bundan da kendisini nasıl bulacaz?

Recep abi Msı Afterburner kullanıyor. Yanlış olsa %99 nasıl gösteriyor tüm testlerde onu kullanıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı