60 Hz ekran oyunlarda fark eder mi?

BloodPolo

Hectopat
Daha fazla  
Çok iyi ve sağlam bir sistemim var oyunlardan iyi FPS alıyorum ancak ekran da hafif donmalar sanki yırtılmalar oluyor. Tam FPS gücünü alamıyorum, 60 Hz 5 MS bir ekran olduğu için midir sizce? FIFA 23 de bile donmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi aynı sorunu yaşayanlardanım oyunlarda 150 FPS üstü alıyorum ama kasma hissi var.

Elbette olur. FPS değerinize yakın bir monitör almanız şart.

Monitör Hz değerinden çok çok daha fazla FPS alıyor olmak Input Lag sorunu doğuracağından oyunlarınız kasıyor gibi hissedersiniz, ayrıca yırtılma da dediğiniz gibi kaçınılmaz olur.

Çok iyi ve sağlam bir sistemim var oyunlardan iyi FPS alıyorum ancak ekran da hafif donmalar sanki yırtılmalar oluyor. Tam FPS gücünü alamıyorum, 60 Hz 5 ms bir ekran olduğu için midir sizce? FIFA 23 de bile donmalar oluyor.

Hocam o FIFA 23'ün kendi bozukluğuda bilgisayarın 60Hz olduğu için sadece 60 FPS'i görürsün.

Çok iyi ve sağlam bir sistemim var oyunlardan iyi FPS alıyorum ancak ekran da hafif donmalar sanki yırtılmalar oluyor. Tam FPS gücünü alamıyorum, 60 Hz 5 MS bir ekran olduğu için midir sizce? FIFA 23 de bile donmalar oluyor.
hem 5 ms çok fazla bide oyunlarda 60dan fazla fps alıyosan gene kötü gözükür

Technopat Haberler

Geri
Yukarı