Arkadaşlar merhaba, ben bu iki monitör arasında kaldım. Bütçem 600-650₺. Çoğu forumda duydum ki TN panel aşırı kötüymüş. Aslında ben de IPS alma tarafındayım ama günün 7-8 saatini oyunda (CSGO, PUBG vb.) geçirdiğim için aklım 75Hz olana da kayıyor, sizce hangisi daha mantıklı? Bu arada 60Hz olan monitör diğerinden daha büyük ve şık.
60 HZ IPS al. Hardcore gamer olmadığın sürece 1MS farkını anlamazsın. 144 HZ olsaydı belki seçilebilirdi ama şimdi 75 için panel kalitesinden de vazgeçilmez.
60 HZ IPS al. Hardcore gamer olmadığın sürece 1MS farkını anlamazsın. 144 HZ olsaydı belki seçilebilirdi ama şimdi 75 için panel kalitesinden de vazgeçilmez.
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
Bu arada ekran kartım GT1030. PUBGde zaten 60 fps üzeri alamıyorum ama ağırlıklı olarak CS oynadığım için bu konuyu açtım.
Arkadaşlar bir monitör daha buldum ama bunun da ne Acerin WEB sitesinde ne de youtubede videosu yok.