RX 7600 92 dereceye çıkıyor

Ekran kartı herhangi bir şekilde bu sıcaklıklalara ulaşmmamalı ya hiç hava akışı yok ya da virüs var kasa camını çıkar tekrar bak.
Hocam kasanın hava akışının berbat olduğu ortada gibi ama.

Ekran kartı herhangi bir şekilde bu sıcaklıklalara ulaşmmamalı ya hiç hava akışı yok ya da virüs var kasa camını çıkar tekrar bak.
Ayrıca virüs de ekran kartını bu sıcaklıklara ulaştıramaz diye biliyorum, yanlışsam düzeltin.

@xenk2626 Virüs en fazla ekran kartını tam yükte çalışmasına sebebiyet verdirir. Sıcaklığı absürt derecelere çıkarmaz. Soğutma problemi var.

Bende de RX7600 var en yüksek 85 dereceleri gördüm. Minnig yapılmış bir kart büyük ihtimalle. Aldığım firmayla konuştum ama çok uğraştıracakları için artık peşini bıraktım.

Virüs girceğini zannetmiyorum. Hiç crack oyun vs. indirmedim.
Virüslük bir durum yok ortada, kasanızın berbat hava sirkülasyonu yüzünden oluyor bu durum muhtemelen.

Bende de RX7600 var en yüksek 85 dereceleri gördüm. Minnig yapılmış bir kart büyük ihtimalle. Aldığım firmayla konuştum ama çok uğraştıracakları için artık peşini bıraktım.

Sıfır, Vatan Bilgisayar'dan aldım.

Virüslük bir durum yok ortada, kasanızın berbat hava sirkülasyonu yüzünden oluyor bu durum muhtemelen.

Yan paneli çıkarttım önü de deniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı