Ömer55seven
Hectopat
i7 9750H GTX1660 Ti GameGaraj marka laptop alacağım ikinci el olarak kafama takılan bir soru var ekran 60Hz sizce yeterli olur mu?
60 hz bakımından soruyorsan ben gayet keyifli kullanıyorum, tabii Valorant gibi oyunlarda 120 hz+ olanlar bazen bana karşı avantaj sağlıyor, üzücü.i7 9750H GTX1660 Ti GameGaraj marka laptop alacağım ikinci el olarak kafama takılan bir soru var ekran 60Hz sizce yeterli olur mu?
Eğer Valorant CS:GO gibi oyunlar oynuyorsanız yetmez. Sadece hikayeli oyunlar oynuyorsanız yeter.
Sadece hikayeli oynuyorumEğer Valorant CS:GO gibi oyunlar oynuyorsanız yetmez. Sadece hikayeli oyunlar oynuyorsanız yeter.
Sadece hikayeli oynuyorum.
O zaman 60 hz sana uygun olacaktır al 60 hzSadece hikayeli oynuyorum
Hikaye odaklı ise 60Hz işinizi görür ilerde de 144hz+ monitör alırsınız.Sadece hikayeli oynuyorum
Laptop hocamHikaye odaklı ise 60Hz işinizi görür ilerde de 144hz+ monitör alırsınız.
Sistem iş görür mu peki 3-5 sene dahaO zaman yetecektir, zaten 1660 Ti hikayeli oyunlarda üstünü alabilecek potansiyelde değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.