60 Hz monitörde CS:GO'da 300 FPS almak zararlı mı?

• Konuyu başlatan Ashes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 5.630
Haklısınız, hem 60 FPS almak yerine 300-400 FPS almak insanı psikolojik olarak rahatlatıyor (en azından beni) sabit 60 FPS alınca rahatsız oluyorum ben açıkcası.
İşte psikolojik değil direk öyle, oyun rahatlıyor ve akıcı oluyor . Ekran yırtılma konularında haklısınız . onun içinde fps_max 300 yazıp oyuna devam edebilir . 60 FPS olunca oyun böyle kasıyormuş gibi hissedersiniz . Yüksek FPS'lerde oyun akıcı oynanır . Topluluk sunucularında da ne kadar fazla FPS alıyorsanız bunny hızınız o kadar iyi olur . Jet gibi gezersiniz sunularda.

emin olun 60 hz monitörde 60 fps almak ile 600 fps almak arasında fark yok bunu benim söylememe gerek yok testlerle de bu kanıtlanmış durumda zaten

sistemimi değiştirmeden sadece monitörümü değiştirerek birçok kez test ettim emin olun eğer monitörünüz yeterli tazeleme hızına sahip değilse elde edeceğiniz tek şey tearing olur

emin olun 60 hz monitörde 60 fps almak ile 600 fps almak arasında fark yok bunu benim söylememe gerek yok testlerle de bu kanıtlanmış durumda zaten
Şu durum da var CS:GO profesyonel oyuncularının çoğu 240HZ monitörde oynamasına rağmen fps'yi niye 300'e sabitliyorlar? Bu konu tartışılması saçma bir konu...

isteyen istediği fps'e sabitlemekte serbest ona bakılırsa çoğu yayıncı/profesyonel oyuncu 600 fps civarı alabiliyor. istediğiniz kadar savunabilirsiniz ama monitörünüzün desteklemediği tazeleme hızından fazla fps almanız hiçbir şeyi değiştirmez hatta aksine tearinge sebep olur.

isteyen istediği fps'e sabitlemekte serbest ona bakılırsa çoğu yayıncı/profesyonel oyuncu 600 fps civarı alabiliyor. istediğiniz kadar savunabilirsiniz ama monitörünüzün desteklemediği tazeleme hızından fazla fps almanız hiçbir şeyi değiştirmez hatta aksine tearinge sebep olur.
Size en güzel cevabı peksimettoo verdi . "Eğer deneme imkanın varsa denemeni öneririm hatta Aim Botz adlı atölye map'ine girip 20 saniyede kaç adam vuracağını test et o zaman anlarsınız hocam. "
bunun üzerine bir şey demeyeceğim . Herkes istediğinde özgür . Siz fps_max 60da oynayın . Ne de olsa gözleriniz algılamıyor akıcılığı . Küçük bir sorum daha olacak . Oyundaki rankınız nedir ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı