60 Hz monitörden Lenovo G2420 165 Hz monitöre geçmek

bxtbx

Kilopat
Katılım
16 Şubat 2018
Mesajlar
535
Arkadaşlar uzun yıllar 60 Hz kullandıktan sonra Lenovo G2420 165 Hz monitör kullanmaya başladım. 3 gün oldu monitörü kullanalı. Yani diyeceklerimi kelimelere dökemiyorum. Resmen çağ atlamışım. Ben daha önce bilgisayar kullanmıyormuşum. Resmen tetris ekranına bakıyormuşum. Ben böyle bir fark görmedim. Valorant oynuyorum. Daha henüz alışamadım tabi oyuna ama kötü oynamama rağmen oyundan keyif alıyorum. Millet boşuna önermiyormuş. Ben bu kadar parayı hak eden bir ekipman görmedim. Sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim.
 
Kesinlikle öyle. Yüksek yenileme hızına sahip ekranlarda animasyonların, efektlerin akması insanın hoşuna gidiyor. Hayırlı olsun bu arada. Güzel günlerde kullanın.
 
Keşke G24F alsaymışsın.

Burada hayırlı olsun demek yerine arkadaşımızın modunu düşürmeye gerek yok hayırlı olsun deyip geçin bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza:)
 
Aynısını 32" 2k 75HZ'den 27" 2k 165Hz'ye geçince yaşadım. Hem piksel aralarının azalması hem de HZ artması mükemmel bir hissiyat. Ve kesinlikle Valorant gibi oyunlarda oynayışıma ciddi anlamda olumlu bir katkı sağladı.
 

Geri
Yukarı