60 Hz telefon kullanılır mı?

45-50 FPS bile görmüyor öyle diyeyim bir videoyu kaydırıyorum görüntüden önce videonun sesi çalmaya başlıyor.

Hocam RAM'den dolayı ben sıkıntı çekiyorum sanırım Instagram'da falan dolanırken telefon kasıyor. Google'da bile arama yapamıyorum. Sizde hiç kasmıyor mu? 2 GB RAM ile beceremiyorum hiçbir şeyi. Çok defa sinirden tokatladım telefonu.

60Hz sizi asla üzmez ama bence 14 yerine S24 alabilirsiniz daha ucuz ve daha iyi bir tercih.

1 defa sıfırladım telefonu sanki ilk aldığım hızına geri döndü diyebilirim. Bu arada benim cihazın ram'i 3 GB. Sizin cihaz 2 GB mi ?
3GB'mış hocam kusura bakmayın. Ben çok defa sıfırladım. Yine de bilmiyorum kasıyor telefon. Oyun oynayıp zorlamıyorum da. Tiktok'ta, Youtube'da video izliyorum. Youtube'da video izlerken de 1080p ye geçince sesle görüntü senkron ilerlemiyor. Bozuluyor video.

Hayda yıllardan beri 60 kullanıyoruz, telefona 5 binden fazla vermem abi. Alo diyor, internete giriyor, 6inc işte geniş ekran yetiyor. Gerçi 7 falan olmuştur şimdi C55.

Ben de çok isterim 120Hz iPhone almak fakat durum ortada. Düz 13-14 35-40 bin civarındayken pro modellere geçtiğimizde 55 binden başlıyor aradaki fark uçurum benim için.
Bu ikilemde kalsam muhtemelen Android tarafındaki cihazlara bakardım. Apple telefonlar düşük - orta bütçede Android telefonların rakibi olamıyor maalesef. iPhone 13 gibi 3 yıllık bir telefon almaktansa Samsung S24+ almak daha mantıklı.

Fakat konu sahibi 9Cden 14'e geçecek 60Hz bile ona muhteşem deneyim yaratır.

Orası bir gerçek. O telefon ana menülerde bile 60 FPS'yi zor yakalar muhtemelen.

60Hz sizi asla üzmez ama bence 14 yerine S24 alabilirsiniz daha ucuz ve daha iyi bir tercih.
Maalesef bu konunun içinden çıkamıyorum kendi kafamda. Samsung alırsam daha uzun süre kullanacağımı biliyorum. Fakat iPhone da kullanmayı çok istiyorum. Kamerası hoşuma gidiyor. Arayüzü de aynı şekilde. Ama iPhone'da da pil sağlığı ve güncelleme almama olayı beni sıkıntıya sokuyor.

Maalesef bu konunun içinden çıkamıyorum kendi kafamda. Samsung alırsam daha uzun süre kullanacağımı biliyorum. Fakat IPhone'da kullanmayı çok istiyorum. Kamerası hoşuma gidiyor. Arayüzü de aynı şekilde. Ama IPhone'da da pil sağlığı ve güncelleme almama olayı beni sıkıntıya sokuyor.

S24 kamera olarak bence daha iyi. Mi 11 Ultra ile gece çekimleri çok yakın yapay zekası ve görsel işleme motoru müthiş cihazın.

S24 kamera olarak bence daha iyi. Mi 11 Ultra ile gece çekimleri çok yakın yapay zekası ve görsel işleme motoru müthiş cihazın.
Fiyat olarak 13 ile aynılar neredeyse. Gözden geçireceğim. Kız arkadaşım vasıtasıyla eğer iPhone tarafında güzel ikinci el bir Pro model bulabilirsem ona da geçiş yapabilirim. Araştırmadayım, teşekkürler yardımın için.

Telefonu sadece arama yapmak için kullanıyorum, çok fotoğraf çeken birisi değilim ve çok sosyal medyayı kullanmıyorum. daha çok pc de geçiyor günüm eğer benim gibiysen çok fark ediceğini sanmam ben şu anda 60 hz kullanıyorum

144Hz ekranda 2 3 dk boyunca hızlı hissediyorsun sonra o hızlı hissi kayboluyor. 60Hz üstü hiçbirinin ekstra bir şey kattığını düşünmüyorum tamamen boş iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı