60 Hz telefon kullanılır mı?

60Hz bir Xiaomi telefonda ise evet, kasıyor gibi gelebilir çünkü HyperOS hantal fakat EMUI gibi optimize ve akıcı bir UI ile 60Hz batmıyor göze. Mate 30 Pro kullanıcısı olarak yazıyorum. 144Hz laptop paneline bakarken telefonu elime alınca rahatsız etmiyor en basit örneği.
Aynı şekil hocam bende de 144Hz laptop var. Mesela ondan sonra 60 Hz telefona geçince yavaşlık hisseder miyim onu bilemiyorum?

Hocam şimdi şöyle anlatayım elimde Redmi 9C var. TikTok kaydırırken, arama yanıtlarken bile kasıyor. Telefon Hz ne demek onu bilmiyor gibi bir şey. Bu telefondan IPhone'a geçmek istiyorum. Ama alabileceğim iPhone 13 veya 14 insanlar da 60Hz bir cihaza bu kadar para vermek saçma olur deyip Samsung'a yönlendiriyor. Fakat iOS kullanmak istiyor gönlüm o yüzden çok arada kaldım. 60 Hz bile bana devrim gibi gelecek Redmi 9C'den sonra.

Redmi 9C TikTok'da 40-50FPS arası takılıyordur 14 size devrim gibi gelir. Fakat 14 ile S24-S25 arasındaki ekran farkıda devrim gibi.

Sanırım kişiden kişiye değişiyor. iPhone 13 de mi 9 da bana kasıyor gibi geliyor.

Kişisel olabilir fakat UI kısımı da önemli büyük ölçüde.

Aynı şekil hocam bende de 144Hz laptop var. Mesela ondan sonra 60 Hz telefona geçince yavaşlık hisseder miyim onu bilemiyorum?

Mesajım içinde aradığınız sorunun cevabı mevcut.

Nokia 7610 - 6300 , Samsung E250 - D900i falan kullandığım zamanlar geldi aklıma. Hiç böyle dertlerimiz yoktu. 🤠

Bu arada ben de Redmi 9C kullanıyorum. Gayet akıcı bana kalırsa.

Redmi 9C TikTok'da 40-50FPS arası takılıyordur 14 size devrim gibi gelir. Fakat 14 ile S24-S25 arasındaki ekran farkıda devrim gibi.
45-50 FPS bile görmüyor öyle diyim bi videoyu kaydırıyorum görüntüden önce videonun sesi çalmaya başlıyor.

Nokia 7610 - 6300 , Samsung E250 - D900i falan kullandığım zamanlar geldi aklıma. Hiç böyle dertlerimiz yoktu. 🤠

Bu arada ben de Redmi 9C kullanıyorum. Gayet akıcı bana kalırsa.
Hocam Ramden dolayı ben sıkıntı çekiyorum sanırım instada falan dolanırken telefon kasıyor. Googleda bile arama yapamıyorum. Sizde hiç kasmıyor mu? 2GB ram ile beceremiyorum hiçbir şeyi. Çok defa sinirden tokatladım telefonu.

Kişisel olabilir fakat UI kısımı da önemli büyük ölçüde.

UI zaten en önemli kısmı haklısınız. Fakat ben monitörde 165Hz telefonda da 120Hz kullanıyorum YouTube gibi yerlerde 60Hz'e düşünce bütün hissiyat gidiyor. Aynı şekilde Genshin oynuyorum ve oyun 60FPS oynadığımın her dakikası nedense rahatsız oluyorum. Fakat konu sahibi 9C den 14'e geçecek 60Hz bile ona muhteşem deneyim yaratır.

45-50 FPS bile görmüyor öyle diyim bi videoyu kaydırıyorum görüntüden önce videonun sesi çalmaya başlıyor.

Hocam Ramden dolayı ben sıkıntı çekiyorum sanırım instada falan dolanırken telefon kasıyor. Googleda bile arama yapamıyorum. Sizde hiç kasmıyor mu? 2GB ram ile beceremiyorum hiçbir şeyi. Çok defa sinirden tokatladım telefonu.

1 defa sıfırladım telefonu sanki ilk aldığım hızına geri döndü diyebilirim. Bu arada benim cihazın ram'i 3 GB. Sizin cihaz 2 GB mi ?

Aktif olarak 120Hz ekrana sahip iPhone cihaz kullanıyorum. 60Hz iPhone gördüğüm zaman kasıyor gibi geliyor.
Ben de çok isterim 120Hz iPhone almak fakat durum ortada. Düz 13-14 35-40 bin civarındayken pro modellere geçtiğimizde 55 binden başlıyor aradaki fark uçurum benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı