60 Hz'den 180 Hz geçmek fark yaratır mı?

Bende 75 Hz kullanıyordum 165 Hz monitör aldım. 75 Hz monitörüde yan monitör olarak kullanıyorum. Yan monitörde bir işim olduğu zaman diyorum ki " ben bununla nasıl dayanmışım" renk, akıcılık çok fark ediyor. Özellikle FPS oyunlarında

Şimdi ki monitör TN panel, alacağım monitör hem IPS bakalım inşallah umarım dediğiniz gibidir, teşekkürler.

Bilgisayar 10X hızlanmış gibi hissedeceksiniz oyunlarda da normal kullanımda da.

5 yıl 60 Hz kullanmış birisi olarak 5 ay önce 180Hz'e geçtim. Çağ değil boyut değiştiriyorsunuz öyle diyeyim.

Bende 75 Hz kullanıyordum 165 Hz monitör aldım. 75 Hz monitörüde yan monitör olarak kullanıyorum. Yan monitörde bir işim olduğu zaman diyorum ki " ben bununla nasıl dayanmışım" renk, akıcılık çok fark ediyor. Özellikle FPS oyunlarında
Evet yani kullanırken o kadar sorun değil ama yüksekten düşüğe geçince aşırı kötü oluyor.

Şimdi ki monitör TN panel, alacağım monitör hem IPS bakalım inşallah umarım dediğiniz gibidir, teşekkürler.
IPS panel alacaksan daha da gözlerin açılacaktır o zaman :D Ekrana baktığında diyeceksin ki ben renk görmemişim kör gibi ekrana bakıyormuşum, bilgisayarım resmen kasıyormuş vay canına bu kadar mı fark eder diyeceksin gözlerin parlayacak resmen. Mutluluktan ağlayacaksın para diyeceksin bu para hayatı değiştiriyor diyeceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı