60 Hz'lik laptopa 144 Hz monitör takma

Şu an kullandığın laptopun ekranı 1080P değildir diye tahmin ediyorum. Aldığın monitör 1080P olacağı için oyunlarda aldığın FPS daha fazla düşecek çünkü alacağın monitörün ekran çözünürlüğü daha yüksek. FPS’im düşmesin, aynı değerleri alayım deyip laptop ekranında kullandığın çözünürlüğü monitörde kullanırsan çamur gibi bir görüntü görürsün muhtemelen. Çünkü alacağın monitör minimum 24 inç olacaktır. Sen şu an laptop ekranında kullandığın, gördüğün görüntüyü aynı kalitede daha büyük bir ekranda göreceksin. Bence değmez böyle bir şeye. Böyle bir laptop için yapılacak masraf değil.

Hocam benimki de 840M şimdi olmasa da ileride bir monitör düşünüyorum ne yapmalıyım? Diğer sorum da bunu yapınca nasıl olacak kasa yerine bunu mu yan koyacağım.
 
Şuan kullandığın laptopun ekranı 1080P değildir diye tahmin ediyorum. Aldığın monitör 1080P olacağı için oyunlarda aldığın FPS daha fazla düşecek çünkü alacağın monitörün ekran çözünürlüğü daha yüksek. FPS’im düşmesin, aynı değerleri alayım diyip laptop ekranında kullandığın çözünürlüğü monitörde kullanırsan çamur gibi bir görüntü görürsün muhtemelen. Çünkü alacağın monitör minimum 24 inç olacaktır. Sen şuan laptop ekranında kullandığın, gördüğün görüntüyü aynı kalitede daha büyük bir ekranda göreceksin. Bence değmez böyle bir şeye. Böyle bir laptop için yapılacak masraf değil.
Hmm haklısın ilgilendiğin için teşekkür ederim
 

Geri
Yukarı