%60 kablosuz klavye önerisi

Bütçe
3000

Redragon K530 Pro?​

Hayır oda alınmaz. Bluetooth ile klavye kullanırsan yazdıkların 5 dakika sonra gelir. 2.4 GHz ile bağlanacaksın. Galiba bu ilk klavyen olacak ve %60 istiyorsun ama sana şunu söyleyeyim benim de ilk zamanlar %60 hastasıydım. Ama sonra anlıyorsun ki F tuşlarının ne kadar önemli olduğunu. Ayrıca bu bütçede %60 klavye kaliteli zor. Sana önerim %75 alman.

Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan 800tlye 400tl cashback veriyor.
Sonra iyzico gaminggen kampanyasına katılıyoruz %10 ilk siparişe 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.

Gaminggen den istediğimiz min 1000tlık bir ürün seçiyoruz. Ödeme kısmında iyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.

Bunu alıyorsun kafan rahat oluyor kardeşim hadi hayırlı olsun rampage falan boşver 😉

Hayır oda alınmaz. Bluetooth ile klavye kullanırsan yazdıkların 5 dakika sonra gelir. 2.4 GHz ile bağlanacaksın. Galiba bu ilk klavyen olacak ve %60 istiyorsun ama sana şunu söyleyeyim benim de ilk zamanlar %60 hastasıydım. Ama sonra anlıyorsun ki F tuşlarının ne kadar önemli olduğunu. Ayrıca bu bütçede %60 klavye kaliteli zor. Sana önerim %75 alman.
%75 önerisi verr bakalımm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı