1164TL şu an kablosuz bağlanmıyor haberiniz olsun ama gayet güzel bir klavye bende kullanıyorum.![]()
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anlamadım kablosuz olarak neden bağlanmıyor.
Gamepower gibi markalardan uzak dur.Gamepower Eva 7 almayı düşünüyordum ancak pek de iyi değilmiş. 2K civarlarında kablolu ve kablosuz bağlayabileceğim %60 klavye önerebilir misiniz?
Yüksek profil, düşük profil? Mekanik? RGB? Makro? Profil desteği? Medya tuşları?
Önemli değilse yukarıdakiler...
Redragon K530 önerebilirim ama kalitesini bilemem. Biraz daha fiyatı yukarı çekerseniz SteelSeries Apex Pro Mini öneririm.
Apex pro mini fiyatlarına baktınız mı?Biraz daha fiyatı yukarı çekerseniz steelseries apex pro mini öneririm.
Vergi dahil fiyatı 1300 TL ise gümrükten geçmez hocam.Hocam Ajazz AK820 Pro alınır mı? AliExpress'de 1300tl.
Apex Pro Mini fiyatlarına baktınız mı?
Fiyatı yukarı çekerseniz dedim. Wow 2 katına çıkmış. Bir 6 ay kadar önce 3.5 civarında bulunabiliyordu. Razer Huntsman miniye ne oldu acaba... O da aynı... Memlekette .6 klavye bulmak giderek imkansız hale geliyor sanırım.Apex pro mini fiyatlarına baktınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.