%60 kablosuz/kablolu klavye önerisi

axteen

Centipat
Daha fazla  
Gamepower Eva 7 almayı düşünüyordum ancak pek de iyi değilmiş. 2K civarlarında kablolu ve kablosuz bağlayabileceğim %60 klavye önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1164TL şu an kablosuz bağlanmıyor haberiniz olsun ama gayet güzel bir klavye bende kullanıyorum.

Anlamadım kablosuz olarak neden bağlanmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_5717.png
    IMG_5717.png
    285 KB · Görüntüleme: 26
Gamepower Eva 7 almayı düşünüyordum ancak pek de iyi değilmiş. 2K civarlarında kablolu ve kablosuz bağlayabileceğim %60 klavye önerebilir misiniz?
Gamepower gibi markalardan uzak dur.

Bu klavyeyi aktif olarak kullanıyorum yay sesi vs yok gayet kaliteli ve güzel. Aliexpressteki fotoğraflarından daha iyi duruyor gerçekte.

%60 değil ama boyutu sizi tatmin eder hocam.

Yüksek profil, düşük profil? Mekanik? RGB? Makro? Profil desteği? Medya tuşları?

Önemli değilse yukarıdakiler...
RedDragon K530 önerebilirim ama kalitesini bilemem. Biraz daha fiyatı yukarı çekerseniz steelseries apex pro mini öneririm.

Yüksek profil, düşük profil? Mekanik? RGB? Makro? Profil desteği? Medya tuşları?

Önemli değilse yukarıdakiler...
Redragon K530 önerebilirim ama kalitesini bilemem. Biraz daha fiyatı yukarı çekerseniz SteelSeries Apex Pro Mini öneririm.

Hocam Ajazz AK820 Pro alınır mı? AliExpress'de 1300tl.

Türkçe tuş takımı şart değilse bunu al geç.
Biraz daha fiyatı yukarı çekerseniz steelseries apex pro mini öneririm.
Apex pro mini fiyatlarına baktınız mı?
Hocam Ajazz AK820 Pro alınır mı? AliExpress'de 1300tl.
Vergi dahil fiyatı 1300 TL ise gümrükten geçmez hocam.

Apex Pro Mini fiyatlarına baktınız mı?

Fiyatı yukarı çekerseniz dedim. WoW 2 katına çıkmış. Bir 6 ay kadar önce 3.5 civarında bulunabiliyordu. Razer Huntsman miniye ne oldu acaba

Apex pro mini fiyatlarına baktınız mı?
Fiyatı yukarı çekerseniz dedim. Wow 2 katına çıkmış. Bir 6 ay kadar önce 3.5 civarında bulunabiliyordu. Razer Huntsman miniye ne oldu acaba... O da aynı... Memlekette .6 klavye bulmak giderek imkansız hale geliyor sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı