Bertyy Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #11 pesimistingözyaşları dedi: @Bertyy hiçbir yiyecek mucizevi bir şekilde kilo verdirmez. Kalori açığı diye bir şey var. Genişletmek için tıkla... Kilo verdirmekten kastım kilo aldıracak yemekler bana.
pesimistingözyaşları dedi: @Bertyy hiçbir yiyecek mucizevi bir şekilde kilo verdirmez. Kalori açığı diye bir şey var. Genişletmek için tıkla... Kilo verdirmekten kastım kilo aldıracak yemekler bana.
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog 22 Mayıs 2024 #12 Bertyy dedi: Kilo verdirmekten kastım kilo aldıracak yemekler bana. Genişletmek için tıkla... Bütçen belli, yazdım ya.
Bertyy dedi: Kilo verdirmekten kastım kilo aldıracak yemekler bana. Genişletmek için tıkla... Bütçen belli, yazdım ya.
Bertyy Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #13 pesimistingözyaşları dedi: Bütçen belli, yazdım ya. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.