Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Amazon TR üzerinden Akko 3068B Plus model klavye almıştım ama ürün yurt dışından gelecekti. Sonrasında ürün tehlikeli ürün olarak görüldüğü için gönderilmedi ve hala iadesini bekliyorum. Bu ürünün yanında keycaps almıştım ve onlar ulaştı sorunsuz bir şekilde. Ben %60 - %65 klavye bakıyorum ama yurt dışından almak da istemiyorum aynı olayları yaşamamak için.
Ancak Türkiye'de pek fazla satan yer bulamadım. Kablosuz, hot swap ve olursa beyaz kasa model bir klavye arıyorum. Keychron K6 modeli bazı sitelerde mevcut ama fiyatı biraz fazla geldi. Bunun haricinde başka satan yer bulamadım eğer sizlerin bildiği yer varsa söylerseniz çok sevinirim. Ayrıca, Keychron olan klavye linkini aşağı bıraktım sizce bu fiyata alınır mı?
Ancak Türkiye'de pek fazla satan yer bulamadım. Kablosuz, hot swap ve olursa beyaz kasa model bir klavye arıyorum. Keychron K6 modeli bazı sitelerde mevcut ama fiyatı biraz fazla geldi. Bunun haricinde başka satan yer bulamadım eğer sizlerin bildiği yer varsa söylerseniz çok sevinirim. Ayrıca, Keychron olan klavye linkini aşağı bıraktım sizce bu fiyata alınır mı?