%60 Klavye nerede satılır?

Erenn58

Kilopat
Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Amazon TR üzerinden Akko 3068B Plus model klavye almıştım ama ürün yurt dışından gelecekti. Sonrasında ürün tehlikeli ürün olarak görüldüğü için gönderilmedi ve hala iadesini bekliyorum. Bu ürünün yanında keycaps almıştım ve onlar ulaştı sorunsuz bir şekilde. Ben %60 - %65 klavye bakıyorum ama yurt dışından almak da istemiyorum aynı olayları yaşamamak için.

Ancak Türkiye'de pek fazla satan yer bulamadım. Kablosuz, hot swap ve olursa beyaz kasa model bir klavye arıyorum. Keychron K6 modeli bazı sitelerde mevcut ama fiyatı biraz fazla geldi. Bunun haricinde başka satan yer bulamadım eğer sizlerin bildiği yer varsa söylerseniz çok sevinirim. Ayrıca, Keychron olan klavye linkini aşağı bıraktım sizce bu fiyata alınır mı?

Önerileriniz için teşekkür ederim. HyperX model olarak hoşuma gitti ancak hot swap değilmiş ben hot swap olmasını istiyorum. Diğer modeli de görmüştüm hocam Türkçe olması aslında çok iyi ama markayı daha önce duymamıştım, marka kalite olarak iyi midir? Bir de Ducky olanın fiyatı da biraz fazlaymış açıkçası :) Aslında 2000-2500 bandında bir klavye olsa çok iyi olur ama ülkemizde o fiyatlarda bu tür klavye pek bulamadım. Hocam bir de kablosuz olması benim için önemli sanırım HyperX kablosuz değil.

Ducky bilinen bir markadır, özellikle Ducky One modelleri meşhurdur. Yalnız Ducky olsun, Keychron olsun bunlar hak ettiğinden pahalı Türkiye’de. 2000-2500 TL verip aldığımız klavye bir zahmet ABS keycap olmamalı. Tabii bunlarda asıl önemli olan şasidir, hot swap olduktan sonra switch, keycap hepsini değiştirebilirsiniz. Şasiye de kolay kolay bir şey olmaz. Keychron’un şasisi fena değil, ikinci el uyguna bulabilirseniz, aldığınız keycapler ile kullanabilirsiniz.

Alternatif olarak Epomaker düşünebilirsiniz, Amazon’da var. O da yurt dışından gönderiliyor ama ben aldım, dün İstanbul’a gelmiş. Şu model:

Önerileriniz için teşekkür ederim. HyperX model olarak hoşuma gitti ancak hot swap değilmiş ben hot swap olmasını istiyorum. Diğer modeli de görmüştüm hocam Türkçe olması aslında çok iyi ama markayı daha önce duymamıştım, marka kalite olarak iyi midir? Bir de Ducky olanın fiyatı da biraz fazlaymış açıkçası :) Aslında 2000-2500 bandında bir klavye olsa çok iyi olur ama ülkemizde o fiyatlarda bu tür klavye pek bulamadım. Hocam bir de kablosuz olması benim için önemli sanırım HyperX kablosuz değil.
Ducky çok bilindik bir markadır aslında ve çok kalitelidir, yurt dışında bu klavyeyle alakalı çok video var. Ben başlıkta atmış olduğunuz klavyenin fiyatından yola çıkarak böyle bir öneride bulunmak istedim sadece ve arkadaşın üstte önermiş olduğu EPOMAKER marka da çok kaliteli bir markadır ona da göz atmanızı tavsiye ederim.

Yurtdışı olmasına rağmen Türkiye Direkt Posta seçerseniz gümrükte takılma ihtimali ortadan kalkıyor ve sizin yerinize gümrük vergisi gibi işleri hallediyorlar. Üstelik kablosuz, hot-swappable ve tuşları çok güzel. Kendim de kullanıyorum 1,5 senedir; tavsiye ederim:

Yurt dışı olmasına rağmen Türkiye direkt posta seçerseniz gümrükte takılma ihtimali ortadan kalkıyor ve sizin yerinize gümrük vergisi gibi işleri hallediyorlar. Üstelik kablosuz, hot-swappable ve tuşları çok güzel. Kendim de kullanıyorum 1,5 senedir; tavsiye ederim:

Taksit seçeneği var mıdır acaba tam olarak bulamadım.

Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Amazon TR üzerinden Akko 3068B Plus model klavye almıştım ama ürün yurt dışından gelecekti. Sonrasında ürün tehlikeli ürün olarak görüldüğü için gönderilmedi ve hala iadesini bekliyorum. Bu ürünün yanında keycaps almıştım ve onlar ulaştı sorunsuz bir şekilde. Ben %60 - %65 klavye bakıyorum ama yurt dışından almak da istemiyorum aynı olayları yaşamamak için.

Ancak Türkiye'de pek fazla satan yer bulamadım. Kablosuz, hot swap ve olursa beyaz kasa model bir klavye arıyorum. Keychron K6 modeli bazı sitelerde mevcut ama fiyatı biraz fazla geldi. Bunun haricinde başka satan yer bulamadım eğer sizlerin bildiği yer varsa söylerseniz çok sevinirim. Ayrıca, Keychron olan klavye linkini aşağı bıraktım sizce bu fiyata alınır mı?
TH66'ya bütçe yetiyorsa onu alın derim. Yellow Switch öneririm. Ducky almanızı tavsiye etmem eğer custom yapacaksanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı