%60 klavye önerisi

Hocam attığınız %75 klavye olarak geçiyor isterseniz %75 ve %60 yazın ikisini de önersinler.
%60 olarak bunu öneririm FGG Madlions MAD60/68 HE Mekanik Klavye [Ön Sipariş]

Dikkat etmemişim hocam %60 istiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim oradan alışveriş yapmayı düşünüyordum ben de.

Hangi oyunları oynuyorsun.

Manyetik switch tercihin midir?

CS BF oynuyorum
Yani switchlerden pek anlamıyorum ama sesi çok çıkmasa iyi olur 🙂

Dikkat etmemişim hocam %60 istiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim oradan alışveriş yapmayı düşünüyordum ben de.

Şunu söyleyeyim hocam bana da bu klavyeyi öneri yaptılar ama anlayacağınız üzere daha ön siparişte kullanmadım ama özelliklere baktığınız zaman oldukça güzel
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradada bir inceleme videosu var hocam.

CS BF oynuyorum
Yani switchlerden pek anlamıyorum ama sesi çok çıkmasa iyi olur 🙂

Manyetik switch.

Şunu söyleyeyim hocam bana da bu klavyeyi öneri yaptılar ama anlayacağınız üzere daha ön siparişte kullanmadım ama özelliklere baktığınız zaman oldukça güzel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradada bir inceleme videosu var hocam.

FUN60 daha iyi.

Arkadaş videolarını izleyip hoşuna giden tasarımı seçebilir açıkçası benim tasarımları da çok hoşuma gidiyor madlionsun.

Evet tasarım konusunda haklsınız benim de hoşuma gidiyor ama bence içi daha önemli. Onu bence keycapse çözer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı