%60 klavye önerisi

teşekkür ederim beyaz renk öneriniz varmı, yukarda mad60 önerildi sizce nasıl bi klavye
fun 60 ın beyazıda burada hocam

Evet inanılmaz minimal ama o markanın farelerini önermeyen bir kitlede var o yüzden çok güven hissedemedim.

Hocam benim şahsımca en önemli olan şey satın alanın ilk başta içinin rahat etmesi ikisine de bakın inceleyin gönlünüz hangisini istiyorsa onu alın sonrasında pişman olmayın.

teşekkür ederim beyaz renk öneriniz varmı, yukarda mad60 önerildi sizce nasıl bi klavye

Fun 60'ın beyazıda burada hocam.

Hocam benim şahsımca en önemli olan şey satın alanın ilk başta içinin rahat etmesi ikisine de bakın inceleyin gönlünüz hangisini istiyorsa onu alın sonrasında pişman olmayın.

Hocam rahat edecekse kesinlikle Akko tercih etmeli. Wraith'in garantisi iyi değil. En azından daha gaming.gen.trnin daha iyi. Ayrıca Wraith'in fareleri güzel.

Hocam rahat edecekse kesinlikle Akko tercih etmeli. Wraith'in garantisi iyi değil. En azından daha gaming.gen.TR'nin daha iyi. Ayrıca Wraith'in fareleri güzel.

Doğrudur hocam ikisini de kullanmadığım için maalesef şu şundan daha iyidir demem yanlış olur bundan sonrası arkadaşa kalmıl gönlü hangisinden yana olursa.

Yorumlarınız için teşekkür ederim muhtemelen FUN60 Pro alacağım

Hocam beyaz takıntım var Max'ın beyazı yok sanırım

Hocam yani kablo önemli değilse Pro alın Max kablosuzdada 8K destekliyor.

Tabii 8K daha iyi olurdu ama çok ayırt edebilek bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim
Hocam ayırt etmesine edilir o sorun değil zaten pro kablolu bir şekilde 8000 hz destekleyebiliyor kablosuz 1000 hz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı