Çözüldü %60 klavyede nasıl "."' yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iCley17

Decapat
FN'ye basip denedim olmadi. O tusta yon tusu var ondan dolayi ben bulamadim. Klavyem sarftech t60.

Son düzenleyen: Moderatör:
FN+ Shift tuşlarına 4 saniye basılı tutmalı veya basılı tutarken yukarı oka basmalısınız.

Nokta tuşu FN ile yapılmaz genelde ben hiç duymadım. Klavye ISO yani büyük enter mı yoksa ANSI US yani küçük Enter mı?
Büyük enter.

O sanirim Ziyolaung'lar icin gecerli. Blic T60 klavyelerde FN + asagi ok tusuna basmasi gerekiyor yon tuslarinin kapanip acilmasi icin.

Sarftech için de aynı olması lazım Ziyoulang için.

Nokta mı yapamıyorsun? Normal nokta tuşu var zaten sağdaki shiftin hemen solunda. " yapmak istiyorsan eğer, Fn+ Esc yapman gerek.

Shift'in solundaki tuştan yapılır eğer klavye Türkçe düzende ise.
Hocam dikkatli okuyun, %60 klavye olduğundan yön tuşları; FN, seçenekler, alt ve nokta tuşuyla birleşik. FN+ Shift'e 4 saniye basılı tutmalı veya basarken yukarı oka basmalı.

Son düzenleme:
Yukarı ok(↑) işaretine basınca yapması lazımdı diye hatırlıyorum. Yapmıyorsa yön tuşları açık kalmış olabilir onu kapatmak için FN+right Shift(FN'nin üstündeki Shift) bas ve tuşlar üç kere yanıp söndükten sonra dene. Olmuyorsa yaz bende T60 var başka şekillerde yardımcı olmaya çalışayım.

Klavye fotoğrafı üzerinde yön tuşlarını kapatmak için basmanız gereken tuşları işaretledim.
sarftechz.png

Son düzenleme:
Yukarı ok(↑) işaretine basınca yapması lazımdı diye hatırlıyorum. Yapmıyorsa yön tuşları açık kalmış olabilir onu kapatmak için FN+right Shift bas tuşlar üç kere yanıp söndükten sonra dene. Olmuyorsa yaz bende T60 var başka şekillerde yardımcı olmaya çalışayım.

Hocam maalesef bu Sarftech'in dizilişi çok farklı. Ben de benim Ziyoulang'dan dolayı sizin gibi dedim ancak değilmiş.

Son düzenleme:
Hocam maalesef bu Sarftech'in dizilişi çok farklı.

Ürünün yorumlarındaki resimlere falanda baktım bir fark göremedim bendekiyle aynı tuşlar falan. Konuda blic muhabbeti geçmiş benim kutuda da blic etiketi var ve dediğim şekilde nokta koyuluyordu. İlginçmiş gerçekten.

Son düzenleme:
Ürünün yorumlarındaki resimlere falanda baktım bir fark göremedim bendekiyle aynı tuşlar falan. Konuda blic muhabbeti geçmiş benim kutuda da blic etiketi var ve dediğim şekilde nokta koyuluyordu. İlginçmiş gerçekten.
Ya hocam kusura bakmayın ben %70 modeline bakmışım bir klavyenin. Doğru diyorsunuz. En başta dediğim gibi (100 kez yorumu düzenledim) FN+Shifte 4 saniye kadar basılı tutun veya basılı tutarken yukarı oka basın.

Artı -1 Eksi
Bu konu sayesinde çok şey öğrendik kesin. Bir tuşun üstünde bir sürü özellik koymuşlar. Ben bunları hiç bilmiyordum. İyi ki %60 klavye almamışım. Sağ tarafta numaralar olmasın yeter klavye için. O boy ideal olduğuna inandım artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı