Hocam dikkatli okuyun, %60 klavye olduğundan yön tuşları; FN, seçenekler, alt ve nokta tuşuyla birleşik. FN+ Shift'e 4 saniye basılı tutmalı veya basarken yukarı oka basmalı.
Yukarı ok(↑) işaretine basınca yapması lazımdı diye hatırlıyorum. Yapmıyorsa yön tuşları açık kalmış olabilir onu kapatmak için FN+right Shift(FN'nin üstündeki Shift) bas ve tuşlar üç kere yanıp söndükten sonra dene. Olmuyorsa yaz bende T60 var başka şekillerde yardımcı olmaya çalışayım.
Klavye fotoğrafı üzerinde yön tuşlarını kapatmak için basmanız gereken tuşları işaretledim.
Yukarı ok(↑) işaretine basınca yapması lazımdı diye hatırlıyorum. Yapmıyorsa yön tuşları açık kalmış olabilir onu kapatmak için FN+right Shift bas tuşlar üç kere yanıp söndükten sonra dene. Olmuyorsa yaz bende T60 var başka şekillerde yardımcı olmaya çalışayım.
Ürünün yorumlarındaki resimlere falanda baktım bir fark göremedim bendekiyle aynı tuşlar falan. Konuda blic muhabbeti geçmiş benim kutuda da blic etiketi var ve dediğim şekilde nokta koyuluyordu. İlginçmiş gerçekten.
Ürünün yorumlarındaki resimlere falanda baktım bir fark göremedim bendekiyle aynı tuşlar falan. Konuda blic muhabbeti geçmiş benim kutuda da blic etiketi var ve dediğim şekilde nokta koyuluyordu. İlginçmiş gerçekten.
Ya hocam kusura bakmayın ben %70 modeline bakmışım bir klavyenin. Doğru diyorsunuz. En başta dediğim gibi (100 kez yorumu düzenledim) FN+Shifte 4 saniye kadar basılı tutun veya basılı tutarken yukarı oka basın.
Bu konu sayesinde çok şey öğrendik kesin. Bir tuşun üstünde bir sürü özellik koymuşlar. Ben bunları hiç bilmiyordum. İyi ki %60 klavye almamışım. Sağ tarafta numaralar olmasın yeter klavye için. O boy ideal olduğuna inandım artık.