60 Mbps internet 2 Mbps ile indiriyor

Herkese yardım için teşekkür ederim, yazdıklarınızı deneyip hemen yazacağım şimdi.
Hocam indirme yaparken mi hız testi yapıyorsunuz? İndirme hızınıza mı bakıyorsunuz? Eğer indirme hızınızsa 2 mbps mi yoksa 2 mb/s saniye mi yazıyor? DNS kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız 1.1.1.1 veya 208.67.222.222 DNS'lerini dener misiniz?
Yok hocam indirirken değil normalde yapıyorum ve 67 mbps gibi bir sayı çıkıyor. DNS kullanmıyorum ama şimdi yazdıklarınızı yapacağım.
 
Tam olarak nerede indirmen kısıtlanıyor? Oyun diye yazmışsın ama Steam'da mı? Yoksa oyun değil, herhangi bir dosya indirdiğinde de mi indirme hızın kısıtlanıyor?
 
Hocam Speedtest bazı durumlarda doğru indirme hızlarını gösteremiyor. nPerf ile test edebilir misiniz?
Haklısınız, nPerf'de yapınca 35 mbps çıktı ama hala daha az alıyorum nedenini bir türlü çözemedim
Tam olarak nerede indirmen kısıtlanıyor? Oyun diye yazmışsın ama Steam'da mı? Yoksa oyun değil, herhangi bir dosya indirdiğinde de mi indirme hızın kısıtlanıyor?
Her şeyi indirirken 2 mb'ın üstüne çıkamıyorum, sadece steam veya oyunlarda geçerli değil ne yazık ki
Başka bir bilgisayar veya cep telefonu ile dosya indirirken de aynı durum mevcut mu ?
Aynen mevcut, kardeşimin bilgisayarında da oluyor aynı sıkıntı
 
Emin olmamız için indirme hızı yaptığın ekran görüntüsü ile oyun indirirken ki hızının ekran görüntüsünü atar mısın? Mbps ve mb/s arasındaki farkı çoğu üye karıştırdığı için konular çözüme ulaşamıyor.
 
MB/S yazıyor değil mi? Mb/S değil. Bakın ısrarla soruyorum çünkü farklı kavramlar. Mb = megabit, MB = megabyte. 2.82 MB demek 2.82*8=22.56 mbps demek. Hala normal hızınız değil ama durum bir nebze olsun değişmiş olur.
Aynen MB/S yazıyor eminim. Pardon geç yazdım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı