60 net ile kara harp tutar mı?

KannHeil

Hectopat
Arkadaşlar internetteki cevap anahtarıyla sınavımı kontrol ettim 66 doğru 25 yanlışım var. Kara harp gelir mi? Geçen sene 51 netle kapatmış. Net dağılımım: 32D 8Y Türkçe, sosyal 13 D 5 Y, matematik 16 doğru 8 yanlış fen 5 doğru 4 yanlış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde aynı hocam. İngilizce İşletme istiyorum. Hangi üniversiteler var aklınızda? AYT ne durumda?
Sonunda aynı bölümü hedefleyen birisine denk geldim... Muhtemelen kendi şehrimdeki PAÜ'ye gideceğim ama bu sene veya gelecek sene İzmir'e taşınırsak DEÜ de düşünüyorum. Hedef sıralamayı yüksek tutuyorum ki hem bölüm garanti olsun, hem de eğer PAÜ'ye gidersem ve sonra taşınırsak MYP ile kolayca geçiş yapabileyim.

AYT ortalama 30 net civarı. Mat 10, Sos-1 20-25 arası. Edebiyat ve Tarih'e yoğunlaşırsam toplam 40 neti geçerim umarım.

Sonunda aynı bölümü hedefleyen birisine denk geldim... Muhtemelen kendi şehrimdeki PAÜ'ye gideceğim ama bu sene veya gelecek sene İzmir'e taşınırsak DEÜ de düşünüyorum. Hedef sıralamayı yüksek tutuyorum ki hem bölüm garanti olsun, hem de eğer PAÜ'ye gidersem ve sonra taşınırsak MYP ile kolayca geçiş yapabileyim.

AYT ortalama 30 net civarı. Mat 10, Sos-1 20-25 arası. Edebiyat ve Tarih'e yoğunlaşırsam toplam 40 neti geçerim umarım.
Benimde AYT 45 net civarında. Hacettepe İşletme hedefim. Zor ama hedefler yüksek koyulmalı. Umarım başarırız bu süreçte başarılar diliyorum hocam.

Benimde AYT 45 net civarında. Hacettepe İşletme hedefim. Zor ama hedefler yüksek koyulmalı. Umarım başarırız bu süreçte başarılar diliyorum hocam.
Size de başarılar dilerim hocam. Yolunuz açık olsun, hep beraber başarırız İnşallah. TYT'ye ne kadar çalışsam da netim aynı civarlarda dolaşıyor, yetiştiremiyorum. 12. sınıfın başındaki denemelerde de benzer sonuç alıyorum. Tek çare AYT gibi duruyor şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı