60 TL İnternet Sağlayıcı Önerisi

Hkyinn

Kilopat
Katılım
30 Temmuz 2015
Mesajlar
217
Çözümler
1
Bugün Turk Telekom ile olan sözleşmem bitiyor. 4 yıldır 57 liraya kullandığım 24 MBPS 75GB AKK'li internetimden gayet memnundum. Sözleşmemi yenilemek istediğimde aynı tarifenin olmadığını aynı interneti 67 liraya alacağımı söylediler. 10 lira yalın internet bedeliymiş. Şu anda kullandığım internet zaten yalın internet. Zam yaptık demek yerine yalın internet ücreti alıyoruz diyorlar sanırım. İnternet sitesinde yalın internet kullanım ücreti kampanya fiyatına dahildir yazıyor. Hemen altında da indirimli erişim ücreti diyor. Kendileriyle çelişiyorlar.

int1.PNG


Sonuç olarak, 24 MBPS internete 67 TL vermek istemiyorum. 60 TL civarına bir internet paketi önerir misiniz? Turknet, NetSpeed gibi firmalardan internet almak istemiyorum çünkü bir sorun olduğunda sorunu çözebilecek doğru düzgün çalışanları yok. Geçmek istediğinizde git şunun çıktısını al doldur şuraya kargola gibi şeyler söylüyorlar. Turk Telekom internetimde sorun olduğunda 1-2 günde çözüyordu. VodafoneNet'in 50 MBPS 100GB AKK'li interneti var ama Vodafone hakkında da okuduğum yorumlar da pek iç açıcı değil. Atmama gerek var mı bilmiyorum ama hat değerlerim aşağıdaki gibi.
int2.png
 
Türknet'te müşteri hizmetleri kadar rezalet bir şey yok. Adamlar cahil, bilgisiz hiçbir soruna çözüm sağlayamayan tipler. Adamlar interneti bağlamaya bile tenezzül etmiyorlar. Benim zamanında ev naklimi 1 ay'da aldı bu insanlar. Bu kadar rezalet bir firma.
 
3. yazışım bu arkadaşlar. Turknet ve NetSpeed gibi markalar Turk Telekom ve SuperOnline gibi firmaların altyapısını kiralayıp size ucuz internet satıyorlar. Bir sorun olduğunda da altyapısını kiraladıkları firmaya yönlendiriyorlar artık kendi müşterilerinden zaman kalırsa bakıyor altyapı sahibi firma. Ben de bu tarz bir internet istemiyorum diye belirttim zaten. Vodafone da yine altyapıyı başka firmadan alsa da adı bilinen bir marka olduğu için diğerlerinden daha iyi olur diye düşündüm ve görüş almak için konu açtım ama 3 defadır almak istemiyorum dediğim markayı yazıyorsunuz. Bari almak istemiyorsun ama şu yüzden al falan yazsanız?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı