Arctic MX-4'ü kesinlikle Teknobiyotik'ten alın.Bunu alacağım galiba, teşekkürler.
Arctic MX-4'ü kesinlikle Teknobiyotik'ten alın.Bunu alacağım galiba, teşekkürler.
Bütçemi aşıyor.
Arctic MX4 almıştım 85 86 dereceleri gören R7 370 Asus ekran kartım maks 71'i gördüi3-9100F ve stok soğutucu kullanıyorum. 1 yıldır değiştirmedim işlemcinin macununu, artık zamanı geldi. Ne önerirsiniz?
Bütçe: 60 TL.
i3-9100F'e yetecek bir macun yeterli olur. Abartı bir şey olmasın lütfen.
Hatta Teknobiyotik'ten almıştım taksit bile yaparlar ki ben öyle aldımArctic MX4 almıştım 85 86 dereceleri gören R7 370 Asus ekran kartım maks 71'i gördü
Taksit yüzünden demedim. Teknobiyotik dışında sahte ürün çıkabiliyor. Diş macunu bile çıkan olmuştu. Teknobiyotik'te en azından öyle bir ihtimal yok.Hatta Teknobiyotik'ten almıştım taksit bile yaparlar ki ben öyle aldım![]()
Güldüm ama doğru haklısın bazen insan ekmeği bile kredi kartıyla alıyor yapacak bir şey yok taksite yöneliyoruz bazenTaksit yüzünden demedim. Teknobiyotik dışında sahte ürün çıkabiliyor. Diş macunu bile çıkan olmuştu. Teknobiyotik'te en azından öyle bir ihtimal yok.
Haklısınız hocam.Güldüm ama doğru haklısın bazen insan ekmeği bile kredi kartıyla alıyor yapacak bir şey yok taksite yöneliyoruz bazen![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.