5.0 w/mk değeri olan ve sadece adı Corsair olan bir macunu önermek mi?.. Arctic MX4 çok daha fazla performans verir.
Snowman M.200 alıp hem fanı kullanıp hem içindeki termal macunu kullanmak mantıklımı.
5.0 w/mk değeri olan ve sadece adı Corsair olan bir macunu önermek mi?.. Arctic MX4 çok daha fazla performans verir.
Hayır daha bugün @BerkayZ87 bir rehber yaptı işlemci soğutucularından çıkan termal macunlar hakkında. Onu okuyabilirsiniz ama içinden çıkan macun sürülmez.Snowman M.200 alıp hem fanı kullanıp hem içindeki termal macunu kullanmak mantıklımı.
Anladım.Hayır daha bugün @BerkayZ87 bir rehber yaptı işlemci soğutucularından çıkan termal macunlar hakkında. Onu okuyabilirsiniz ama içinden çıkan macun sürülmez.
M.200'ün içindeki macun 1,93 W/MK değerlikli macun diye biliyorum. İyi bir macun değil.Hayır daha bugün @BerkayZ87 bir rehber yaptı işlemci soğutucularından çıkan termal macunlar hakkında. Onu okuyabilirsiniz ama içinden çıkan macun sürülmez.
M.200'ün içindeki macun 1,93 w/mk değerlikli macun diye biliyorum. İyi bir macun değil.
Eki Görüntüle 906427
Teknobiyotik satıcısı olan her platformdan alabilirsiniz isterseniz kendi sitesinden. Linki: Arctic MX-4 En Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr) (AR-ACTCP00002B) - 2020 Edition | TeknobiyotikO zaman ben MX-4 alıyorum.
Sizden son bir ricam var orijinal MX-4 linki atar mısınız çok sahte varmışta.
Teknobiyotik satıcısı olan her platformdan alabilirsiniz isterseniz kendi sitesinden. Linki: Arctic MX-4 En Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr) (AR-ACTCP00002B) - 2020 Edition | Teknobiyotik
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.