60 TL termal macun önerisi

eKqx

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2021
Mesajlar
1.182
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eski bir laptopta kullanacağım, SSD'ye para harcadığımdan geriye 60 TL kadar bütçem kaldı önerdiğiniz macun var mıdır?
 
60 tl ye alınacak bir macundan pek olumlu bir sonuç beklemeyin çok çabuk kuruyup tekrar ısınma sorunu çıkartacaktır. Mümkünse bütçenizi biraz daha artırıp piyasada etkisi olan ürünlere bakmanızı tavsiye ederim . Kendim 200 TL ye mastergel pro kullanmıştım işlemcim için geçen aylarda 90 dereceden 60 62 derecelere düşmüştü yük altında çalışırken sonradan normal düzeylere geriledi
 
Eski bir laptopta kullanacağım, SSD'ye para harcadığımdan geriye 60 TL kadar bütçem kaldı önerdiğiniz macun var mıdır?
Dostum o fiyatlardaki macunlar tam performans vermez. Bir tavsiye olarak eğer samimi arkadaşların varsa 3 4 kişi 60ar TL verip ortak iyi bir macun alın. Hem hepinizin işi görülmüş olur. Hemde iyi bir şey kullanmış olursunuz.
 
60 TL'ye alınacak bir macundan pek olumlu bir sonuç beklemeyin çok çabuk kuruyup tekrar ısınma sorunu çıkartacaktır. Mümkünse bütçenizi biraz daha artırıp piyasada etkisi olan ürünlere bakmanızı tavsiye ederim. Kendim 200 TL'ye MasterGel Pro kullanmıştım işlemcim için geçen aylarda 90 dereceden 60 62 derecelere düşmüştü yük altında çalışırken sonradan normal düzeylere geriledi.

Hocam arkadaşla beraber MX4 alayım diye düşünüyorum fakat konularda gezerken bir arkadaş laptopla uyumlu olmaz demiş.
 
Dostum o fiyatlardaki macunlar tam performans vermez. Bir tavsiye olarak eğer samimi arkadaşların varsa 3 4 kişi 60'ar TL verip ortak iyi bir macun alın. Hem hepinizin işi görülmüş olur. Hemde iyi bir şey kullanmış olursunuz.
MX4 iş görür mü hocam?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı