60 TL'ye internet paketi tavsiyesi

Hangi internet sağlıyıcısı?

• TTNET

• Turkcell Süperonline

• Diğer

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
6
Yer
İzmit
Daha fazla  
Hocam burada tavsiye alman sana çok bir şey katmaz malesef. Her ili geçtim, her ilçede bile aynı olmuyor aynı internet sağlayıcısının kalitesi. LoL oyunu üzerinden örnek vereyim sana. Ben 85-90 ping ile oynuyorum. Arkadaşım başka ilde ikamet ediyor, aynı tarife aynı internet sağlayıcısı, 50-55 ping ile oynuyor. Hızları da uymuyor birbirine. Benim memleketteki internetim 8 mbit, fakat Telekom binasına çok yakın. 8 mbit tam hız geliyordu bana. Şu an başka ildeyim, 1.5 - 2 mbit hızlarla uğraşıyorum.
Ha, hangisini tercih etme dersen, kesinlikle VodafoneNet tavsiye etme derim. KESİNLİKLE. Şu an 16 mbit yalın 49 TL diye kandırıyorlar milleti. Kağıt üzerinde harika duruyor. Fakat berbat bir hizmet bile değil. Müşteri hizmetleri olsun, telefonda sıra beklemek olsun, çözüm teknikleri olsun, kalitesi olsun.. Tek kelime. KESİNLİKLE uzak dur.

Ben şuan TTNET' ten şikayetçiyim 8 mbit hızı olan internet kota dolmadan 0,943; kota dolunca 0.3' e düşüyor. O yüzden süperonline geçesim var biraz. Ama altyapı TTNET ' in elinde olduğundan sıkıntı yaratır mı Süperonline bilmiyorum?

Hocam zaten o değerler normal değil. Ben önce 444 0 375 i arayıp, hizmet numaranı da biliyorsan söyleyip yardım almanı öneririm. Ekip gelir bakar ankastreye. Sorun ev hattında ise ücret isterler tamir için. Ama sorun eve gelen internette ise sorunu bulup tamir etmek onların sorumluluğu altında. Ben şahsen aldıkları parayı haketmediklerini düşündüğüm için elimden geldiğince burunlarından getiriyorum. Günde 3-4 defa aramışlığım var yani. TTnet in müşteri hizmetleri de hatta bekletmiyor allah için ne kadar sevmesem de müşteri hizmetleri güzel. Çünkü internet değişimleri zahmetli iş yani. Taahhütünüz varsa baya bir ücret çıkartırlar karşınıza.
Ayrıca şöyle bir şey var. İnternet kotanızı doldurduğunuzda 0.3 mbit e indirmek gibi bir hakları yok. Kota dolduğunda hızınız 3 mbit'e çekilir. Bunda da bir karışıklık olabilir bence hakkınızı arayın önce.

Zaten bugün bitiyor, onun için konu açtım. Kaç defa aradık 1 ay 6-7 mbit' lerde öyle gitti sonra aynı olay devam etti. Bir şey yok diyip başlarından savıyolar. Sadece hafta sonları oyun oynuyorum kota 170 gb olur mu? Yani bu bildiğimiz TTNET' in ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…