600.000 TL araç önerisi

Pskdanvefa

Hectopat
Merhaba,

Maksimum 650.000 TL ile alınacak, otomatik, hatchback, konforlu ve güvenli bir araç bakıyorum. 2 kişilik yeni bir aileyiz ve ilk arabamız olacak. O yüzden parçasının ucuz olması da bizim için önemli. İleride satarken sorun olmayacak, mümkünse ağır hasar kaydı olmayan. Boya vb takıntılarımız yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Maksimum 650.000 TL ile alınacak, otomatik, hatchback, konforlu ve güvenli bir araç bakıyorum. 2 kişilik yeni bir aileyiz ve ilk arabamız olacak. O yüzden parçasının ucuz olması da bizim için önemli. İleride satarken sorun olmayacak, mümkünse ağır hasar kaydı olmayan. Boya vb takıntılarımız yok.
•Audı A4 B8 1.8TFSI (Yakıt sorun olmaz ise alınacak araba.)
•Honda Accord VIII
•Volkswagen Passat B7
•Volkswagen Jetta MK6
•Volkswagen Golf 7/6
•Honda Civic FD6
•Opel İnsignia
•Toyota Corolla
•Alfa Romeo Giulietta

•Audı A4 B8 1.8TF'sı (yakıt sorun olmaz ise alınacak araba.)
•Honda Accord VIII.
•Volkswagen Passat b7.
•Volkswagen Jetta mk6.
•Volkswagen golf 7/6
•Honda Civic fd6.
•Opel Insignia.
•Toyota Corolla.
•Alfa romeo giulietta.

Bu listedeki arabaların çoğu masraflı(sorun çıkarır demiyorum, bakım ve parçada ucuza kaçmaması gerekecek diyorum) ve parçaları pahalı. Önerim Japon veya Renault, Fiat gibi arabalara doğru yönelmesi. Konfor anlamından bir alman otomobili olmasalarda bu bütçe için daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

@Pskdanvefa Renault Clio, Honda Civic, Toyota Corolla, Fiat Egea olabilir. Aynı zamanda iyi bakılmış bir polo veya golf gayet iyi bir tercih olacaktır bulursanız kaçırmayın. Alfa Romeo da sizi bakım ve masraf anlamında hayal kırıklığına uğratabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı