600.000 TL araç önerisi

Arkadaşlar merhaba, ilk defa araba alacağız eşimle beraber kullanacağız. Deneyimimiz yok, mahallede ve boş yerlerde sürerek deneyim kazanacağız :) (yardımcı olacak arkadaşlarımız olacak) araç bakıyoruz, Japon araçları öneriliyor ama ne alacağız hala karar veremedik. Araç piyasası için miktar küçük ama, bizim için büyük. Doğru karar vermek istiyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyoruz, teşekkür ederiz. 🙏
Hocam Otmatik Fluence Alın.
Polo Dsg şanzıman alırsanız ve şansızınıza sıkıntı çıkarsa (genelde insanlar bu konu şansız çıkıyor) o arabadan mideniz bulanır, dsg özelikle eski almanlar çok sıkıntılıdır, paranızı çöpe atarsınız.
Toyota güzeldir tavsiye ederim.
Fluence sorunsuzdur, elektrik sorunları olabilir ama o da basit 500 TL lik masraflar Otomatik şanzımanı sağlamdır Edc kolay kolay arıza veren bir şanzıman değildir, üstelik verse bile uygun fiyatlara tamir olur, uygun diyorum dsg den uygun.
Fluence 1.5 dci motoru sorunsuzdur, 400+ km gidip sorun yaşamayan çok fazla insan var. Az yakar, orta kaçar. Benim araç Şehir içi 5.5 litre yakıyor, şehir dışında da 4.5.
Parça usta konusunda hiç sorum yaşamadım, nereye baksan iyi ustası var.
Sorun çıkarmayacak, uygun bütçeli, biraz daha yüksek modelli ve kulanımı rahat olsun diyorsanız Fluence seçebilirsiniz. Konfor kısmına girmiyorum çünkü bu paketle alakalı aldığınız araç boş paketse konforu daha az olacaktır.
(2017 passat vardı dsg ful paket, inanın alt takımıyla uğraşmaktan, dsg siyle uğraşmaktan bıkmıştım)

Skoda'lar hem lüks hem az yakar hem de sağlam güvenilirdir şekil olarak nasıl buldunuz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı