600-1000CC motorla başlamak

pharople

Centipat
Katılım
5 Nisan 2024
Mesajlar
224
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, konu başlığında da belirttiğim gibi soru basit.

Henüz A1 ehliyeti almadım almayı da düşünmüyorum çünkü zaten durumum orta halli. Yani A1'e para vermektense direkt A2 almak istiyorum.

A2 aldıktan sonra 600 altı motor düşünmüyorum maalesef, önceden tabii ki motor sürmüşlüğüm var fakat bunlar “Nmax, PCX, Scooter veya yarı otomatik eski motorsikletlerdir”. Ayrıca super-Sport bir şeyler düşünüyorum ki bir havası olsun. Sonuçta genç adamız.

A2 ehliyetle 600CC motor sürmek mümkün diye biliyorum, 2 yıl boyunca A2'de bulunduktan sonra da 1000CC'ye direkt geçmeyi düşünüyorum. Sizce bu fikir beni rahmetli eder mi yoksa 600CC ile iyi bir başlangıç yapıp direkt olarak 1000CC'ye yükseltmek iyi bir fikir mi? 🤪
 
A2 ile belli bir güç sınırına kadar motosiklet sürebilirsin. Sürebileceğin en güçlü motorlar CBR 500 R ve 450 SR olacaktır. Konuya gelirsek bunlardan biri ile asla motora başlanılmaz. 200 CC altı bir makine ile başlamanı öneririm.
 
Son düzenleme:
A2 ile belli bir güç sınırına kadar motosiklet sürebilirsin. Sürebileceğin en güçlü motorlar CBR 500 r ve 450 sr olacaktır. Konuya gelirsek bunlardan biri ile asla motora başlanılmaz. 200 CC altı bir makine ile başlamanı öneririm.
O zaman galiba seçimim Aprillia Rs457 tarafından olacak.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı