600-650 bin TL'ye araba önerisi

• Konuyu başlatan NiyuS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 5.089
Haklısınız ama Benzin&LPG alır az yakar idare eder. Bütçeyi toparlayınca daha iyi bir arabaya geçiş yapar. Geçiş arabası olarak düşünürsek bence fena değil.
Aslında o açıdan düşününce dediğiniz gibi mantıklı oluyor zaten geçiş yapmayı da düşünüyorum 1 1.5 sene falan biner yükseltirim diye düşünüyorum ama araba işi biraz şans gibi ya en azından düzgün bir şeye bineyim diyorum o yüzden

O zaman Japon'lara yönelecek benzin LPG istiyorsa. Corolla alınabilir.
Hocam mondeo hakkında ne düşünüyorsunuz yine bir arkadaşım önerdi onuda

Aslında o açıdan düşününce dediğiniz gibi mantıklı oluyor zaten geçiş yapmayı da düşünüyorum 1 1.5 sene falan biner yükseltirim diye düşünüyorum ama araba işi biraz şans gibi ya en azından düzgün bir şeye bineyim diyorum o yüzden

Hocam mondeo hakkında ne düşünüyorsunuz yine bir arkadaşım önerdi onuda
Bu fiyatlara alınmaz. Cepteki son parayla alınacak araba değil. Masrafı çok olur, parçası pahalıdır.

Alınacak mantıklı arabaları sıraladım. Arasından seçim yapabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-acill-satilik-1235691861/detay

Aralarından alacak olsam Alfa Romeo alırdım. Sürüşü aşırı zevkli bir araç. Bu paralara bu tarz güzel arabalar alınabiliyorken Clio, i20 gibi modeller düşünmeyin.

Aralarından alacak olsam Alfa Romeo alırdım. Sürüşü aşırı zevkli bir araç. Bu paralara bu tarz güzel arabalar alınabiliyorken Clio, i20 gibi modeller düşünmeyin.
Mantıklı araçlar mı? Aralarından sadece Skoda iyi.
Önerdiğim arabaların yanında reno grubu alınmaz zaten. Plastikten ibaretler.
650k fiyata Mercedes kalitesi mi bekliyorsun? Fluence var bizde de fişek gibi araba sürüş keyfi de teknolojisi de güzel. Tabii tek araba bilgin BMW E60 olunca ötekilere plastik demen çok normal.
650k ya volkswagen alırsan 100 200k gözden çıkartman gerek.
Fluence ısınamıyorum bir türlü ya
Hocam şu mordecai isimli arkadaşa çok takmayın arabadan anlamıyor. Bütçen kısıtlı olduğu için sorunsuz araba lazım sana. Clio gibi modeller düşünmeyin diyor adam. Arabadan anlamadığı o kadar bariz ki.
Sorunsuz denince direkt akla o araçlar gelir. 2020 model araba ne sıkıntı çıkartabilir ki?
O fiyata Porsche de var. Eğer bu kişinin kafasındaysanız gidin Porsche alın o halde.

anladım teşekkürler

Son düzenleme:

650k fiyata Mercedes kalitesi mi bekliyorsun? Fluence var bizde de fişek gibi araba sürüş keyfi de teknolojisi de güzel. Tabii tek araba bilgin BMW E60 olunca ötekilere plastik demen çok normal.
650k ya Volkswagen alırsan 100 200k gözden çıkartman gerek.

Hocam şu mordecai isimli arkadaşa çok takmayın arabadan anlamıyor. Bütçen kısıtlı olduğu için sorunsuz araba lazım sana. Clio gibi modeller düşünmeyin diyor adam. Arabadan anlamadığı o kadar bariz ki.
Sorunsuz denince direkt akla o araçlar gelir. 2020 model araba ne sıkıntı çıkartabilir ki?
O fiyata Porsche de var. Eğer bu kişinin kafasındaysanız gidin Porsche alın o halde.

Hocam gerçekten komiksiniz. Tipik türklerin araba anlayışı Clio Fluence. Araba sağlamlığından anlayışınız eğer sadece motor sağlamlığı ise bence anlamayan ben değil siz oluyorsunuz. Hayatınızda hiç Alfa Romeo'ya bindiniz mi mesela ne gibi sorunlarla karşılaştınız? Lütfen objektif olun ama diğer forumlardan gördüklerinizi yazmaya kalkmayın yoksa Renault grubunun açtığı arızaların altında ezilirsiniz. :D. Fluence ile Jetta kıyaslıyorsunuz ve tek mantığınız "2020 model araç ne sıkıntı çıkartabilir ki?" Ne sıkıntılar çıkartacağını görmek isterseniz en basitinden 2020 model Fransız araçlarını inceleyin size en güzel cevapları verecektir.
Konuda alman kalitesinden bahsediyoruz, Jetta diyorum, Skoda diyorum ama arkadaş Fluence'e ısınamıyorum dediği halde Fluence öneriyorsunuz. Araba kötü değil ama benim önerdiğim arabalardan motor olarak da iyi değil. Bakın bakalım Fluence'ler Clio'lar kazalarda ne hale geliyor? Bakın bakalım yağ eksiltmesiz bir Fluence bulabiliyor musunuz? Ben deneyimlemediğim veya çok yakın çevremin deneyimlemediği araçları önermem zaten. Burada bana laf atmaya çalışacağınıza biraz genel düşünün tek olay motor değil. :D.

A
Hocam gerçekten komiksiniz. Tipik türklerin araba anlayışı Clio Fluence. Araba sağlamlığından anlayışınız eğer sadece motor sağlamlığı ise bence anlamayan ben değil siz oluyorsunuz. Hayatınızda hiç Alfa Romeo'ya bindiniz mi mesela ne gibi sorunlarla karşılaştınız? Lütfen objektif olun ama diğer forumlardan gördüklerinizi yazmaya kalkmayın yoksa Renault grubunun açtığı arızaların altında ezilirsiniz. :D. Fluence ile Jetta kıyaslıyorsunuz ve tek mantığınız "2020 model araç ne sıkıntı çıkartabilir ki?" Ne sıkıntılar çıkartacağını görmek isterseniz en basitinden 2020 model Fransız araçlarını inceleyin size en güzel cevapları verecektir.
Konuda alman kalitesinden bahsediyoruz, Jetta diyorum, Skoda diyorum ama arkadaş Fluence'e ısınamıyorum dediği halde Fluence öneriyorsunuz. Araba kötü değil ama benim önerdiğim arabalardan motor olarak da iyi değil. Bakın bakalım Fluence'ler Clio'lar kazalarda ne hale geliyor? Bakın bakalım yağ eksiltmesiz bir Fluence bulabiliyor musunuz? Ben deneyimlemediğim veya çok yakın çevremin deneyimlemediği araçları önermem zaten. Burada bana laf atmaya çalışacağınıza biraz genel düşünün tek olay motor değil. :D.
Attığınız ilandan utanın bari. Benim attığım hiçbir araçta kaput değişen yok mesela? Kaput değişen ne demek ondan haberiniz var mı? Ha gerçi renault grubunda en ufak kazada kaput dağıldığı için değişmiş olabilir orası ayrı. Adam ilanda kaput değişen olmasına rağmen eksper raporu bile paylaşmamış. Arabanın önden kazası var belki akslar yamuk? Belki şase işlemli? Araba önermek demek filtre kısmına rakam ve km girip önermekten ibaret değil.

650k ya Volkswagen alırsan 100 200k gözden çıkartman gerek.

Mesela yazmışsın oraya o paraya VW alırsan 100k yı gözden çıkartman gerek diye. Ama neden olduğunu söylememişsin. Ağzı olan konuşuyor gerçekten. Ben neden olur sana açıklayayım. Eğer o fiyatlara eski nesil kuru kavrama DSG alırsan ancak sana o kadar masraf çıkartabilir ki bu da çok fazla kazık yemen demektir. Ben orada parantez içinde otomatik alırsanız sorun cıkartır demişim. Ama senin tek bilgin plastik alayım ama motoru iyi olsun kazada 3'e bölünsün araba ama olsun motor sağlam. :D.

Son düzenleme:
Alfa Romeo'ya bindiniz mi mesela ne gibi sorunlarla karşılaştınız?
Attığın araçlara kötü demiyorum ama 2. el yüksek km alman alıyorsun.
Akrabam galerici. Zamanında aldığı volkswagenlerden, audilerden başı çok ağrıdı. Tam da senin attığın arabalardan alıyordu. ESP sensör arızasından tut EGR valf arızasına kadar birçok problem yaşadı akrabam. O gün bu gündür hep Honda Toyota alıyor.
Guiuletta'ya bindim araç güzel, ama parça sıkıntısı var. Fiat motoru kullanıyor zaten.
Alfa Romeo'nun en ucuz araçlarındandır. Öyle ooo mersoya kafa tutar falan denilecek araç değil içi fiat doblo hissi veriyor bana.
Attığınız ilandan utanın bari. Benim attığım hiçbir araçta kaput değişen yok mesela? Kaput değişen ne demek ondan haberiniz var mı?

Önüme çıkan ilk ilanı attım iftar yapacaktım hızlıca atmıştım. Al yeni ilan. Değişensiz 1 lokal boyalı. Icon paket.
Bakın bakalım Fluence'ler Clio'lar kazalarda ne hale geliyor? Bakın bakalım yağ eksiltmesiz bir Fluence bulabiliyor musunuz? Ben deneyimlemediğim veya çok yakın çevremin deneyimlemediği araçları
Bütçesi kısıtlı bir adamın amacı kazada korunmak mıdır yoksa param fazla gitmesin zaten elimden bu kadar para geliyor o da tamire gitmeyim mi olur sence?
Tek amaç kazada bölünmesin istiyorsa gitsin Volvo alsın o zaman.
Ama senin tek bilgin plastik alayım ama motoru iyi olsun kazada 3'e bölünsün araba ama olsun motor sağlam. :D.
Kazada zaten önemli olan senin can güvenliğin, kaza yapsan canını mı düşünürsün yoksa kaportaya zarar gelmesini mi?
Ayrıca araçlar üçe bölünmüyor onu unut bu tofaş değil.

Alınacak mantıklı arabaları sıraladım. Arasından seçim yapabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-acill-satilik-1235691861/detay

Alfa Romeo Türkiye'de pek tutulan bir araç değil sanayi kısmında sorun yaşanabilir 200000 km de olan bir araç için 600000 saçma geldi alırken ve satarken mutlu olunur yüksek ihtimal i20 en alınabilecek araç sanayiye fazla girilmez kafa yormaz.

Hocam gerçekten komiksiniz. Tipik türklerin araba anlayışı Clio Fluence. Araba sağlamlığından anlayışınız eğer sadece motor sağlamlığı ise bence anlamayan ben değil siz oluyorsunuz.
Sence de tercih etmelerinin bir sebebi yok mu? 2024 model Megane 4 sana ne gibi bir sıkıntı yaşatabilir Allah aşkına? Tertemiz gıcır bir araba yerine motoru pert oldu olacak, yorgun bir Alman arabası mı tercih etmem gerek şimdi? Sadece kazada iyi diye?

Alfa Romeo Türkiye'de pek tutulan bir araç değil sanayi kısmında sorun yaşanabilir 200000 km de olan bir araç için 600000 saçma geldi alırken ve satarken mutlu olunur yüksek ihtimal i20 en alınabilecek araç sanayiye fazla girilmez kafa yormaz.
Hocam mordecai arkadaşa göre i20 çöp plastik kazada ölürsün alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı