600-650 bin TL'ye araba önerisi

• Konuyu başlatan NiyuS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 5.156
Attığın araçlara kötü demiyorum ama 2. el yüksek km alman alıyorsun.
Akrabam galerici. Zamanında aldığı Volkswagen'lerden, Audi'lerden başı çok ağrıdı. Tam da senin attığın arabalardan alıyordu. ESP sensör arızasından tut egr valf arızasına kadar birçok problem yaşadı akrabam. O gün bu gündür hep Honda Toyota alıyor.
Guiuletta'ya bindim araç güzel, ama parça sıkıntısı var. Fiat motoru kullanıyor zaten.
Alfa Romeo'nun en ucuz araçlarındandır. Öyle ooo mersoya kafa tutar falan denilecek araç değil içi Fiat Doblo hissi veriyor bana.

Önüme çıkan ilk ilanı attım iftar yapacaktım hızlıca atmıştım. Al yeni ilan. Değişensiz 1 lokal boyalı. Icon paket.

Bütçesi kısıtlı bir adamın amacı kazada korunmak mıdır yoksa param fazla gitmesin zaten elimden bu kadar para geliyor o da tamire gitmeyim mi olur sence?
Tek amaç kazada bölünmesin istiyorsa gitsin Volvo alsın o zaman.

Kazada zaten önemli olan senin can güvenliğin, kaza yapsan canını mı düşünürsün yoksa kaportaya zarar gelmesini mi?
Ayrıca araçlar üçe bölünmüyor onu unut bu Tofaş değil.

Güzel öneri hocam.

Sence de tercih etmelerinin bir sebebi yok mu? 2024 model Megane 4 sana ne gibi bir sıkıntı yaşatabilir Allah aşkına? Tertemiz gıcır bir araba yerine motoru pert oldu olacak, yorgun bir alman arabası mı tercih etmem gerek şimdi? Sadece kazada iyi diye?

Hocam mordecai arkadaşa göre i20 çöp plastik kazada ölürsün alınmaz.

i20 kötü bir araç değil sanayiye girmiyor bakım harici nadir girilir performans açısından bir şey diyemeyeceğim yani otobanda sol şeritten 250 ile gitmelik bir araç değil parça kalitesi gayet ucuz ekonomik bir araç.

i20 kötü bir araç değil sanayiye girmiyor bakım harici nadir girilir performans açısından bir şey diyemeyeceğim yani otobanda sol şeritten 250 ile gitmelik bir araç değil parça kalitesi gayet ucuz ekonomik bir araç.
İşte hocam @mordecai008 adlı arkadaşımız buna çöp diyor. Tipik türk arabasıymış.
Alınacak en iyi ekonomik araçlardandır. Ama tabii ki kazada 3 e bölünürmüş (!)

İşte hocam @mordecai008 adlı arkadaşımız buna çöp diyor. Tipik Türk arabasıymış.
Alınacak en iyi ekonomik araçlardandır. Ama tabii ki kazada 3'e bölünürmüş (!)

i20 ile kaza yaşadık 3 takla attı araç yoldan aşağı düştü 3-4 metre yükseklikten aylardır sanayide birçok aracımız oldu en ucuz parçalara sahip araç çöp denilecek kadar kötü değil elbette.

Sence de tercih etmelerinin bir sebebi yok mu? 2024 model Megane 4 sana ne gibi bir sıkıntı yaşatabilir Allah aşkına? Tertemiz gıcır bir araba yerine motoru pert oldu olacak, yorgun bir Alman arabası mı tercih etmem gerek şimdi? Sadece kazada iyi diye?

2024 model Megane 4 mü? :D. Sen çok uçmuşsun. 600 bin liraya bulsana o arabayı bana. Tek bildiğiniz arabam sıfır olsun kafam rahat olsun mu gerçekten? Araba sürmekten bu zamana kadar keyif almamanız ve Renault grubu dışında araç bilmemeniz çok normal aslında. O fiyata tenekeye bineceğime giderim A3'e binerim mesela? Şimdi başlarsın aynı yakıtı mı yakıyor yok parçası pahalı şöyle böyle. i20'yi de kötülemem ayrıca Renault grubundan çok çok daha sağlam bir araç en azından Asya aracı :D. Ama attıklarımdan da iyi araç değil. Araç bilginizin sıfır Megane 4'ten ibaret olması o kadar komik ki. Yani cidden o paralara gemi gibi araçlar almak varken 1.5m tenekeye vermek ne kadar mantıklı? Hala ne gibi sorun çıkarır kafasındasınız. Çok dert ediyorsan git japona bin. Tepe tepe kullan. :D

Sence de tercih etmelerinin bir sebebi yok mu? 2024 model Megane 4 sana ne gibi bir sıkıntı yaşatabilir Allah aşkına? Tertemiz gıcır bir araba yerine motoru pert oldu olacak, yorgun bir Alman arabası mı tercih etmem gerek şimdi? Sadece kazada iyi diye?

Bana i20'ye çöp dediğim mesajı alıntılasana. Hayır insanda biraz göz zevki de mi olmaz? i20 kutu gibi araba evet güzel araba sanayi görmez etmez ama bir Jetta etmez mesela? Siz araçlar arasındaki kalite farkını sadece yıla göre düşündüğünüz için size göre 2011 model E serisi bir Mercedes tabii ki sıfır Megane 4'ten kötüdür. Niye yaşı var diye. Gerçi neden tartışıyorum ki sizle? Konu sahibi arkadaşa önden kazalı kaput değişen Fluence öneriyorsunuz :D.

Ne önerirsin peki her yeri karbon kaplı ve hiç plastik olmayan bir araç olarak?

İnsanı uğraştırmayı ne çok seviyorsunuz. Al sana i20'den de Clio'dan da daha kaliteli bir araç. :D

Son düzenleme:
2024 model Megane 4 mü? :D. Sen çok uçmuşsun. 600 bin liraya bulsana o arabayı bana. Tek bildiğiniz arabam sıfır olsun kafam rahat olsun mu gerçekten? Araba sürmekten bu zamana kadar keyif almamanız ve Renault grubu dışında araç bilmemeniz çok normal aslında. O fiyata tenekeye bineceğime giderim A3'e binerim mesela? Şimdi başlarsın aynı yakıtı mı yakıyor yok parçası pahalı şöyle böyle. i20'yi de kötülemem ayrıca Renault grubundan çok çok daha sağlam bir araç en azından Asya aracı :D. Ama attıklarımdan da iyi araç değil. Araç bilginizin sıfır Megane 4'ten ibaret olması o kadar komik ki. Yani cidden o paralara gemi gibi araçlar almak varken 1.5m tenekeye vermek ne kadar mantıklı? Hala ne gibi sorun çıkarır kafasındasınız. Çok dert ediyorsan git japona bin. Tepe tepe kullan. :D
Gemiden kastın sadece alman arabaları olduğu içindir. A3 dediğin şunlarsa ki bu fiyata anca bunlar var;

Evet bu araçlar 200.000 km üstü alman araçları.
Bunlar mı gemi🤣 Evet harbiden gemiymiş 3 4 ay kullanır sanayide uğraşırsın.

Araç bilginizin sıfır Megane 4'ten ibaret olması o kadar komik ki. Yani cidden o paralara gemi gibi araçlar almak varken 1.5m tenekeye vermek ne kadar mantıklı?
Evet araç bilgim 0 Megane 4.
Senin araç bilgin de eski olsun güzel olsun. 600k para verip 5 kişinin elinden geçmiş yorgun her an patlayabilecek bir araba almak ne kadar mantıklı peki?

Gemiden kastın sadece alman arabaları olduğu içindir. A3 dediğin şunlarsa ki bu fiyata anca bunlar var;

Evet bu araçlar 200.000 km üstü alman araçları.
Bunlar mı gemi🤣 Evet harbiden gemiymiş 3 4 ay kullanır sanayide uğraşırsın.

Evet araç bilgim 0 Megane 4.
Senin araç bilgin de eski olsun güzel olsun. 600k para verip 5 kişinin elinden geçmiş yorgun her an patlayabilecek bir araba almak ne kadar mantıklı peki?

Düşünme sisteminizde bir sorun yoktur umarım. Bana 2024 Megane 4 söylediğinizde ben onu A3 ile karşılaştırdım. Siz bana 600 bin liralık A3 atıyorsunuz.🤣 Bakın iyice anlayın okuyun diye kalın yazdım ha. Şimdi o kullanmayı pek beceremediğinizi düşündüğüm sarı siteye girip 2024 Megane 4 fiyatındaki A3'lere bakın. Sonra bana dönüş sağlayın :D.

Bana i20'ye çöp dediğim mesajı alıntılasana. Hayır insanda biraz göz zevki de mi olmaz? i20 kutu gibi araba evet güzel araba sanayi görmez etmez ama bir Jetta etmez mesela? Siz araçlar arasındaki kalite farkını sadece yıla göre düşündüğünüz için size göre 2011 model E serisi bir Mercedes tabii ki sıfır Megane 4'ten kötüdür. Niye yaşı var diye. Gerçi neden tartışıyorum ki sizle? Konu sahibi arkadaşa önden kazalı kaput değişen Fluence öneriyorsunuz :D.

İnsanı uğraştırmayı ne çok seviyorsunuz. Al sana i20'den de Clio'dan da daha kaliteli bir araç. :D
Kardeş, sen kalite farkını sadece şekle göre değerlendiriyorsun galiba?
2008 Jetta, i20’den daha iyi diyorsun ama hangi açıdan? Konfor desen, o yaşta bir aracın süspansiyon durumu muamma. Güvenlik desen, 2008 model araçta çağ dışı donanımlarla mı kıyas yapıyorsun? Teknoloji desen zaten bahsetmeye gerek yok. Sen kaliteyi sadece 'Jetta' ismiyle ölçüyorsan, bir de başkalarına kalite farkı anlatmaya çalışıyorsan trajikomik bir durum var ortada. Fluence konusuna gelirsek, önden kazalı ama düzgün toplanmış bir araç almak, yaşlı ve kilometresi belirsiz bir arabayı almaktan daha mantıklı olabilir. Ama tabii senin için önemli olan model yılı değil, sadece 'Jetta' etiketi ise, zaten tartışmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı