600-700 TL civarı SSD önerisi

Kesin DRAM'i olan ve garanti verebileceğim en ucuz SSD 1500TL'lik Samsung 870 Evo. Daha ucuza SATA olarak DRAM'li bir model yok, zaten SATA SSD piyasası berbat bir konumda çoğu SSD sorunlu ve kötü.

AS350X'i direk alabilirsiniz. Düz versiyon çıksa bile kaliteli ve parasını hak eden bir model zaten. DRAM olup olmadığını ise içini açarak veya bir yazılım yardımı ile anlıyabiliyorsunuz, oyüzden satıcılar bilemez.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için, bunu sipariş edeyim o zaman çok sağolun.

Kesin DRAM'i olan ve garanti verebileceğim en ucuz SSD 1500TL'lik Samsung 870 EVO. Daha ucuza SATA olarak DRAM'li bir model yok, zaten SATA SSD piyasası berbat bir konumda çoğu SSD sorunlu ve kötü.

AS350X'i direk alabilirsiniz. Düz versiyon çıksa bile kaliteli ve parasını hak eden bir model zaten. DRAM olup olmadığını ise içini açarak veya bir yazılım yardımı ile anlayabiliyorsunuz, o yüzden satıcılar bilemez.

Hocam son ufak bir soru daha. Bu ıntenso'un top modeli (256 GB olan) 608 TL'ye kadar düşüyor ve DRAM'liymiş sanırsam. Ama kontrolcüsü iyi değil dediniz Apacer'in olmama ihtimaline karşı, hangisini tavsiye edersiniz? Sipariş verecektim ama Top'u da görünce son bir sorayım dedim. 🤝

Son düzenleme:
Hocam son ufak bir soru daha. Bu ıntenso'un top modeli (256 GB olan) 608 TL'ye kadar düşüyor ve DRAM'liymiş sanırsam. Ama kontrolcüsü iyi değil dediniz Apacer'in olmama ihtimaline karşı, hangisini tavsiye edersiniz? Sipariş verecektim ama Top'u da görünce son bir sorayım dedim. 🤝
Intenso olanlarda DRAM bulunmuyor. Apacer olmaması durumunda Goodram CX400 öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı