600-700 TL kulaklık, klavye ve mouse önerisi

Yer
Uranüs
Daha fazla  
Meslek
Uzay Madencisi
Arkadaş oyun evrenine yeni giriş yaptı ve yeni kulaklık, mouse klavye vs alacak her biri için 700 TL gibi bir fiyat verebilir. Yurt dışından ürün ve küçük parçalar söylemeyiniz.

Arkadaş oyun evrenine yeni giriş yaptı ve yeni kulaklık, mouse klavye vs alacak her biri için 700 TL gibi bir fiyat verebilir. Yurt dışından ürün ve küçük parçalar söylemeyiniz.

Fare için tutuşun ne? Prime almak gibi bir hata yapma. Üstüne biraz daha ekle adam akıllı bir şey al.

Fare için tutuşun ne? Prime almak gibi bir hata yapma. Üstüne biraz daha ekle adamakıllı bir şey al.

Prime niye almıyor sevgili insan?

Kullanıcısıyım ve deneyimime dayanarak almamasını söyledim. Switch'leri çok sesli ve sert. Yapısı normale göre çok farklı. Bu beğenmedim atanlar neyin kafasını yaşıyor merak ettim.

Elinize uymayan ergo bir mouse almışsınız ve beğenmedim mi diyorsunuz? Pembe araba alıp rengini beğenmedim demekle farkı yok. Switch'lerde ilk aldığınızda sert gibi geliyor sadece alışınca sorun kalmıyor.

Elinize uymayan ergo bir mouse almışsınız ve beğenmedim mi diyorsunuz? Pembe araba alıp rengini beğenmedim demekle farkı yok. Switch'lerde ilk aldığınızda sert gibi geliyor sadece alışınca sorun kalmıyor.

elime uygun olmayan ergo bir mouse...

İnternet üzerinden aldım fareyi. Görsellerinde adamakıllı bile anlaşılmıyor şekli. Switch'leri sert gibi gelmiyor direkt sert. saçma yorumlar yapmayı keşke bir yana bıraksanızda deneyimleseniz. Farenin bildiğin sağ tarafı merdiven basamağı şeklinde. FPS oyuncusu olarak beğenmediğimi söylüyorum arkadaşta oyun için kullanacağını belirtmiş. Fareyi uzun süre kullanınca serçe parmağın ister elin büyük ister küçük olsun dışarıda kalıyor ve sürtüyor zemine ve bu da rahatsız edici bir olay. PulseFire Haste her türlü Prime'dan daha iyi bir deneyim sunan fare ve siz bunu anlayamayacak kadar başkalarının önerdiğine bağlısınız. Daha fazla tartışamayacağım klasik TP user diyerek göz yumuyorum.

İnternet üzerinden aldım fareyi. Görsellerinde adamakıllı bile anlaşılmıyor şekli. Switch'leri sert gibi gelmiyor direkt sert. saçma yorumlar yapmayı keşke bir yana bıraksanızda deneyimleseniz. Farenin bildiğin sağ tarafı merdiven basamağı şeklinde. FPS oyuncusu olarak beğenmediğimi söylüyorum arkadaşta oyun için kullanacağını belirtmiş. Fareyi uzun süre kullanınca serçe parmağın ister elin büyük ister küçük olsun dışarıda kalıyor ve sürtüyor zemine ve bu da rahatsız edici bir olay. PulseFire Haste her türlü Prime'dan daha iyi bir deneyim sunan fare ve siz bunu anlayamayacak kadar başkalarının önerdiğine bağlısınız. Daha fazla tartışamayacağım klasik TP user diyerek göz yumuyorum.

Bende de var kendisinden biliyorumda konuşuyorum. Denemeden ergo mouse alınmayacağını öğretmeme gerek yok herhalde. PulseFire Haste daha iyi ama aynı bütçede değil ve sen sayılarda büyük küçük ilişkisini bilmeyecek kadar başkalarının önerdiğine bağlısın.

Sen beğenmedin diye fare çöp olmadı şuan. Kişisel deneyime göre yorum yapıyorsun sadece. Senin kişisel deneyimlerin herkes ile aynı olmak zorunda değil. Adamın bütçesini aşan bir mouse önermişsin zaten. Cebinden mi karşılayacaksın geri kalanını?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı