600-700 TL'ye İşlemci Önerisi

1400 alma bir miktar daha koy 1500x al, yok onuda alma şu kadar daha koy 1600 al, yok onuda alma bu kadar daha koy R7 1700... En iyisimi biz bir şey almayalım.
Siz de abartıyorsunuz ama.

Bakın, tüm sistem toplanır, sonra (varsa) artan paraya bakılır. Ona göre de işlemciye mi, ekran kartına mı yüklenileneciği karalaştırılır.

Öyle havadan, daha sistem yokken 300 - 500 koy denmez.

R5 1400 ve R5 1600 hemen hemen aynı özelliklere sahip aradaki tek fark soğutucu diyebilirim. Emin olun aradaki farkı hissetmeyeceksiniz.

Siz de abartıyorsunuz ama.
Arkadaş 600-700 TL demiş konu başlığında. R5 1400 zaten 700TL'den fazla. Bize sadece işlemci sormuş. Komple bir sistem önerisi istememiş. Sistem tavsiyesi isteseydi en uygun parçaları seçer dediğiniz gibi artan parayla bir tık daha üstünü alırdık ama ben ortada bir sistem göremiyorum, elimizde ne kadar para var onu da göremiyorum.

Tamam hacı iyi öneriyorsunuzda bana 1070 i rahat destekliyecek bir intel önerseniz çünkü bende i5 2400 var ben anaraktı alıp sonra işlemciyi değişicem

GIGABYTE H270-Gaming 3 Intel H270 Soket 1151 DDR4 2400MHz(OC) USB 3.1 Anakart
Bunun Üzerine eklemeler yapmak için diyorum :D ekran kartını aldım 1050ti

Son düzenleme:
R5 1400 ve R5 1600 hemen hemen aynı özelliklere sahip aradaki tek fark soğutucu diyebilirim. Emin olun aradaki farkı hissetmeyeceksiniz.

Arkadaş 600-700 TL demiş konu başlığında. R5 1400 zaten 700TL'den fazla. Bize sadece işlemci sormuş. Komple bir sistem önerisi istememiş. Sistem tavsiyesi isteseydi en uygun parçaları seçer dediğiniz gibi artan parayla bir tık daha üstünü alırdık ama ben ortada bir sistem göremiyorum, elimizde ne kadar para var onu da göremiyorum.
Nasıl 700TL'den fazla? AMD Ryzen 5 1400 3.2GHz Box İşlemci

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı